1067 MHz ile 1600 MHz arasındaki fark olur mu?

Tamam da mesela 1067 MHz de oyunlarda drop ve kasmalar olurken 1600 MHz de drop ve kasmalar olmaz mı?

Diğer bileşenler çok iyi değilse olmaz herhalde. Böyle bir sorun yaşıyorsan öncelikle işlemci kullanımını, sıcaklık değerlerini, GPU kullanımı ve RAM kullanımı gibi şeyleri kontrol etmelisin.

Diğer bileşenler çok iyi değilse olmaz herhalde. Böyle bir sorun yaşıyorsan öncelikle işlemci kullanımını, sıcaklık değerlerini, GPU kullanımı ve RAM kullanımı gibi şeyleri kontrol etmelisin.
diğer bileşenlerim gayet iyi baktım ramim şu anda 16 gb 1600 mhz de çalışıyor. Biostan 1067 mhz i görünce nasıl fark oluyor onu merak ettim

Diğer bileşenlerim gayet iyi baktım RAM'im şu anda 16 GB 1600 MHz de çalışıyor. BIOS'tan 1067 MHz'i görünce nasıl fark oluyor onu merak ettim.

Belleklerin saniyede aktarabilecekleri komutlarla ilgili bir hız tanımı. Daha hızlı olması ile daha hızlı bir veri aktarımı gerçekleştiriyor diyebiliriz ama donmaya sebep olabilecek kadar yavaş olmazlar.

Belleklerin saniyede aktarabilecekleri komutlarla ilgili bir hız tanımı. Daha hızlı olması ile daha hızlı bir veri aktarımı gerçekleştiriyor diyebiliriz ama donmaya sebep olabilecek kadar yavaş olmazlar.
donma derken rekabetçi oyunlarda drop girmesinden bahsettim. Arkadaşım bana hızın düşük olursa işlemcinin performansı'da etkili oluyormuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı