1070 İçin 1151 Pin İşlemci Tavsiyesi

Dogan27

Megapat
Daha fazla  
S.a arkadaşlar. Elimde evga 1070 kartım var elimdekileri değerlendirmek için 1151pin işlemci araştırıyorum. 1070 3aydır eski sistemimde takılı FX6300 ve 8 GB RAM var ama DDR4'e geçmek istiyorum. Madencilikten kalma 8 GB RX serileri, 1060 ve 1050'lilerde var ama 1070 tek olduğundan bunu kullanmak istiyorum.

Asus Z270-P anakart
16 GB DDR4 2400MHz RAM
Güç kaynağı (türlü türlü var uygun olanı kullanacağım)
Evga GTX 1070

Monitör olarak 1080p var şu an ama DVI bağlantısı yok, onu da sonra değiştireceğim. Darboğaz sorunu olmayan anakartıma uyacak işlemci hangisidir? En fazla i5-7600 ve i7-7700'e kadar destekliyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu site sistemdeki darboğaz oranını yaklaşık olarak gösteriyor. Buradan CPU kısmını değiştirerek kendine uygun bir CPU seçebilirsin.
Böyle bişe arıyordum teşekkürler.
Bütçeniz yeterliyse i7-6700 veya 7700 çok iyi olacaktır fakat minimum i5-6600 alın. Anakart değiştiririm derseniz eeçenek bayağı artacaktır.
Onlara baktımda fiyat olarak çok yüksekler. Anakart + ryzen alsam bile uyguna geliyor değiştirecem büyük ihtimal. Teşekkürler tavsiye için.

Bütçeniz ne kadar bunu belirtirseniz daha net konuşabilirim.
Bence o siteye güvenmeyin. Saçma sapan hesaplar yapıyor kafanız karışabilir.
Hocam niye aynı profil fotoğrafına sahibiz :D
Benim ki daha iyi ama :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı