1070 Ti için anakart ve işlemci önerisi

Musa ÖZGÜL

Decapat
Arkadaşlar merhaba,

başlıkta da söylediğim gibi anakart ve işlemci önerisi istiyorum. Bütçe anakart ve işlemci toplam 2 bin TL kadar şimdiden teşekkür ederim.(intel işlemciler için)

Son düzenleme:
İşlemci iyi fakat, 6 çekirdeğe sahip, i7 6 çekirdek 12iş parçacığından dolayı fazlasıyla ileri dönük bütçeniz varsa i7 alın.
Bende şuan i7 970 kullanıyorum 7 yıldır hiçbir sıkıntısını görmedim, yenilersem i7 8700K alacağım

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

başlıkta da söylediğim gibi anakart ve işlemci önerisi istiyorum. Bütçe anakart ve işlemci toplam 2 bin TL kadar şimdiden teşekkür ederim.(intel işlemciler için)
Ryzen 5 2600X çok rahat besler 1070Ti'ı. Ayrıca anakart için de B350 Chipset bir anakart yeterli. B350 alırken Ryzen 2. nesil işlemciler için BIOS güncellemesi yaptırmayı unutmayın.

AMD Ryzen 5 2600X 4,25GHz 19MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı

GIGABYTE GA-AB350-GAMING 3 AMD Çipset B350 Soket AM4 | ITOPYA

Tam 2000 TL. Anakartı alırken itopyayı arayarak sipariş kodu ile birlikte BIOS update istediğinizi belirtin. Update yapıp yolluyorlar. Güle güle kullanın :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı