1070 vs 1660 vs 1660 Ti vs 1660S

Enver 09

Kilopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Merhabalar, şu an GTX1060'ın 3GB'lık versiyonunu kullanıyorum ve 1080P performansından tatmin olmamaya başladım. 1400₺ bandında ikinci el bir kart almak istiyorum. Sizce GTX1070 mi almalıyım yoksa GTX1660 ailesinin bir üyesini mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX1660 Tİ ekran kartı Super ve GTX 1070 ekran kartına göre biraz daha performanslı. İkinci el alacağınız için garanti ve soğutma modeline göre herhangi birini alabilirsiniz. Aralarında fazla bir fark yok. Diğer bileşenlerin nedir? Vega 56 bu kartlara göre daha güçlü bir kart. Vega 56 ekran kartına bakmanı tavsiye ederim.

GTX1660 Tİ ekran kartı Super ve GTX 1070 ekran kartına göre biraz daha performanslı. İkinci el alacağınız için garanti ve soğutma modeline göre herhangi birini alabilirsiniz. Aralarında fazla bir fark yok. Diğer bileşenlerin nedir? Vega 56 bu kartlara göre daha güçlü bir kart. Vega 56 ekran kartına bakmanı tavsiye ederim.
i5-7500 ve 8GB 2400MHz bellek kullanıyorum.

i5-7500 ve 8GB 2400MHz bellek kullanıyorum.
GTX1070 gibi ekran kartları işlemciniz için çok ideal değil. İşlemciye yük binen oyunlarda darboğaz yaşarsınız ve 8GB RAM günümüz için artık yeterli değil. İkinci el alacağınız için araştırma önemli bir etken. Güç ve yeni olduğu için GTX1660Tİ alabilirsin ama GTX1660 Super f/p olarak daha iyi. Kısaca demek gerekirse bu üç ekran kartı arasında çok fark yok. Hangisini uyguna bulursan onu al.

GTX1070 gibi ekran kartları işlemciniz için çok ideal değil. İşlemciye yük binen oyunlarda darboğaz yaşarsınız ve 8GB RAM günümüz için artık yeterli değil. İkinci el alacağınız için araştırma önemli bir etken. Güç ve yeni olduğu için GTX1660Tİ alabilirsin ama GTX1660 Super f/p olarak daha iyi. Kısaca demek gerekirse bu üç ekran kartı arasında çok fark yok. Hangisini uyguna bulursan onu al.
Ram'i arttırmak gündemimde ve işlemciye yük binen oyunlar oynamıyorum pek, hep yarış ve simülasyon oyunları oynuyorum: Forza Motorsport 7, Forza Horizon 4, Assetto Corsa, F1 2019, Project Cars 2, DiRT Rally 2.0 vs vs.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı