SON İ3 BÜKÜCÜ
Hectopat
Hocam zaten işlemci değiştirmeyi düşünüyor.
Hocam neden 1080p için o ekran kartı o zaman?
Alsın 1660s.
O ekran kartın varsa 2K farz.
Öyle bir şey.
Hocam zaten işlemci değiştirmeyi düşünüyor.
Cinebench gibi stres testi uygulamaları yapıp HWInfo gibi bir uygulamayla voltajları ve frekansları takip etmeniz mümkün mü? Sizin sorununuz aldığınız FPS değerinden ziyade anlık FPS düşüşleri sanıyorum. Bunun yanı sıra FPS düşüşleri sistemdeki yazılımlardan kaynaklanabiliyor, temiz kurulum yapmanızı öneririm.1080P'de biraz sıkıntılar yaşıyorum. Voltaj ile alakalı olabilir. Sebepsiz yere ani droplar yiyorum.
Cinebench gibi stres testi uygulamaları yapıp HWiNFO gibi bir uygulamayla voltajları ve frekansları takip etmeniz mümkün mü? Sizin sorununuz aldığınız FPS değerinden ziyade anlık FPS düşüşleri sanıyorum. Bunun yanı sıra FPS düşüşleri sistemdeki yazılımlardan kaynaklanabiliyor, temiz kurulum yapmanızı öneririm.
Çözünürlüğü arttırmak yükü ekran kartına alacaktır ama voltaj gibi bir sebepten FPS düşüşü yaşıyorsanız çözüm bu değil.
Temiz kurulum yaptım. Çözünürlüğü artırsam bile droplar devam ediyor ETS 2 de.
Stres testi yapın.Cinebench gibi stres testi uygulamaları yapıp HWInfo gibi bir uygulamayla voltajları ve frekansları takip etmeniz mümkün mü? Sizin sorununuz aldığınız FPS değerinden ziyade anlık FPS düşüşleri sanıyorum.
Stres testi yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.