1080 TI Düşük FPS sorunu

cln.ozgur

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bilgisayarım için birkaç modifikasyona gittim ve sistemim:

Ankart:H170 MSI Gamıng M3
CPU:Intel I7 7700K
GPU:EVGA FTW3 Hybrid Gaming 1080TI
RAM:G.skill DDR4 2400Mhz 4x2 8GB
PSU:Aerocool 600W +80 Bronze
Depolama:WD Blue 10EZEX 1TB

Diğer kullanıcıların benchamarklarına baktığımda Wildlands 2K (ultra) da benden ortalama 15 FPS fazla aldıklarını gördüm, sorun nedir acaba ? İyi forumlar.

Benchmark Link: index - Dosya Web

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam pc sistem hazır zaten, sistem tavsiyesi istemiyorum sorunu bulmaya çalışıyoruz.

Ramden dolayı o sıkıntı. Wildlands ortalama 9-10 gb ram yiyor. Ayrıca o anakart ile oc yapamayacağınız için 7700k garip bir seçim olmuş.

15 FPS bu ortalama AVG yani onların yaptığı benchmark testlerinin ortalama sonuçları ile senin ortalama sonuçların arasındaki fark mı?

Eğer göz kararı bir şey ise pek bir sıkıntı olmaz o kadar yalnız, bu sistemi keşke almadan önce danışsaydın.

H serisi anakartlara OC yapılamadığını biliyorum teşekkürler hatırlatma için ama fiyat olarak arada 3 dolar vardı ne olur ne olmaz belki ilerde bir yükseltme yaparsam OC elimin altında olsun istedim. Kralgs adlı arkadaşım "İşlemciyi K ibareli almanızın pek bir yararı olmayacaktır." bu cümleyi kullanırsanız tavsiye cümlesi olur neyse tartışmaya girmeyeceğim. Aradaki FPS farkına gelirsekte ortalama (AVG) olarak 15 fps var, ben 45 fps alırken gördüğüm incelemede 61 fps sonuç çıkmıştı.

Oyun içi değerleri MSİ Afterburner programı ile atar mısınız? O sisteme o RAM nedir? Büyük ihtimal RAM yüzünden drop yiyorsunuz.

Bende öyle düşünmüştüm oyun açıkken 6-7 gb arası bir sistem RAM kullanımı oluyor. Bu parçaları amerikadayken almıştım. RAM fiyatlarında da ahım şahım bir fiyat farkı olmadığından satın almadım, eksikleri burda tamamlayacağım ama şuanki hali hayal kırıklığı açıkçası eğer ram yükselttiğimde de aynı sonuçları alacağımdan korkuyorum açıkçası.

Sorun belli zaten RAM kullanımı zirve yapmış bir de o çözünürlükte gayet normal. Siz 8 GB RAM alın sıkıntısız olacaktır muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…