1080 Ti düşük FPS

AlperenToyr

Centipat
Merhaba. Oyunlarda 1080 Ti ile düşük FPS sorunu yaşıyorum. GPU kullanımı çoğu zaman %50'lerde oluyor ve CPU kullanımı da %70 - %90 arası geziyor. GPU Power kullanımı 140W-170W arası geziyor. Nerede sorun var? Tam olarak çözemedim, i7 7700K 4.20GHz işlemci kullanıyorum. Sorunun çözümüne yardımcı olabilir misiniz?
Aynı sistem ile insanlar benden daha yüksek FPS alıyor.

Dosya Ekleri

• GRAF.PNG
    35,5 KB · Görüntüleme: 89
  • İşlemci.PNG
    32,5 KB · Görüntüleme: 82
  • ram.PNG
    34,3 KB · Görüntüleme: 88
  • unknown (1).png
    742,8 KB · Görüntüleme: 97
  • unknown.png
    714,2 KB · Görüntüleme: 103
Ekran kartınızın termal macunu yenilenmiş durumda mıdır ?(Aynı durum işlemcide de geçerli)

Ekran kartınızın termal macunu yenilenmiş durumda mıdır ?(Aynı durum işlemcide de geçerli)

Ekran kartını aldığımdan beri resmen bu sorunu yaşıyorum. İşlemci hakkında bir bilgim çok yok ama ekran kartını aldığımdan beri var yani sorun.
Grafik ayaları düşükte ise yükseltin. İşlemcideki yükü azaltıp ekran kartına vermiş olursunuz. FPS'e pek faydası olmaz ama. GPU kullanımını arttırır sadece.

100+ FPS almak istiyorum ama yine de teşekkür ederim bu sorunu resmen her oyunda yaşıyorum.
GPU kullanımı genelde %50 falan oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…