Alıcı 1080 Ti Ekran Kartı

Yer
İstanbul
Merhaba,

İstanbul içi elden ürünler tercihimdir. İstanbul dışından satmak isteyenler önce ürünü gönderir sonra ödemesini yaparım, bunun dışında maalesef kabul etmiyorum.
Ürünü satın alırken ki şartlarımı belirteyim;

• Garantisi, faturası ve kutusu olan ürünlerle ilgileniyorum.
  • Faturası alacağım kişinin üzerine olmak zorundadır.
  • Alırken bir satış sözleşmesi yapacağız bunu kabul edenler teklif iletsinler.
  • (Sözleşme şu şekilde, ikimizinde kimlik fotokopilerini çekiyoruz. Bir sözleşme yapıyoruz. XX kişisinden XX seri numaralı XX marka model ekran kartı satın alınmıştır. Ürünün ödemesi XX banka hesabına tam bir şekilde yapılmıştır. Ürüne ait tüm haklar satın alan XX kişisine aittir şeklinde ikimizinde imzası olan bir sözleşme yapmak istiyorum.)

Kardeşim bu sözleşmede neyin nesi diyenlere açıklayayım. Ekran kartı garantilik problem çıkarabilen bir parçadır. Coil whine çıkabilir vs. bu durumlarda değişim , iade kararı verildiğinde örneğin Vatan Bilgisayar sadece fatura sahibine bu iade değişimi yapıyor. Elimde bu sözleşme olmadan ben hiç bir hak sahibi olamıyorum. Bu sebeple kendimi güvene almış olacağım. Zaten ürünü satın alacağım kişiye ödemesini yapıp ürünü alacağım için hiç bir şekilde art niyetli bir durum söz konusu olmayacaktır.

Mehmet Burak Güngör
534 321 15 44

Son düzenleme:
İşini güvene almaya çalışmışsın ama zor. Satıcı bulamazsın böyle.

Hocam bu vatan olayı ile birebir karşılaştım. Bir kere başıma geldi o yüzden bu şekilde olmadan almam. Oldu ki aldığımız yer bana iadeyi yapmadı aldığım kişiye yaptı hiç bir hak iddia edemiyorum. Sonuçta aldığıma dair bir belge yok, kanıt yok.
İstersen birini yönlendireyim.

Şartlarım uygunsa yönlendireceğin kişi için neden olmasın?

Hocam Vatan Bilgisayar ne zamandan beri öyle bir politika izliyor? Ben beş kez yaşadım, fatura benim adıma olmamasına rağmen üçünde değişim, ikisinde para iadesi aldım. Politika değiştiyse bilgim olsun diye soruyorum.

Hocam Vatan Bilgisayar ne zamandan beri öyle bir politika izliyor? Ben beş kez yaşadım, fatura benim adıma olmamasına rağmen üçünde değişim, ikisinde para iadesi aldım. Politika değiştiyse bilgim olsun diye soruyorum.

Son 1 senedir böyle hocam. Arkadaşın ikinci el bir kartını garantiye götürmüştüm. Değişim iade çıkar diye düşündük allahtan basit bir problemmiş serviste hallettiler. Vatanı aradım sadece fatura sahibine iade değişimi yaparız dediler.

Herhangi bir yerden bile satın alırken ilk önce tedarikçi firma parayı çekiyor sonra size yolluyor. Bu şekilde zor satıcı bulursunuz. Size kolay gelsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı