1080 Ti için işlemci önerisi

Ben niye azar işitiyorum onu anlamadım, benim aklımda 5800X var 1080 Ti eski nesil olduğu için en iyi performansı hangi işlemcide alırım onu merak ediyorum. 8700k işlemcim var ama Samsung b-die RAM ile yüksek frekans düşük CL ayarlayıp daha fazla performans istiyorum oyunda 5-10 FPS bile çok gerekli bana. Ama 5900X ve 5800X işlemcileriyle 1080ti kullanan ve video çeken göremedim bu yüzden buraya yazmak istedim. Bütçeden ziyade şu an en yüksek performansı hangi işlemci ile alırım, darboğaz olur mu olmaz mı onu emin olamadım.

Ben niye azar işitiyorum onu anlamadım, benim aklımda 5800X var 1080 Ti eski nesil olduğu için en iyi performansı hangi işlemcide alırım onu merak ediyorum. 8700k işlemcim var ama Samsung b-die RAM ile yüksek frekans düşük CL ayarlayıp daha fazla performans istiyorum oyunda 5-10 FPS bile çok gerekli bana. Ama 5900X ve 5800X işlemcileriyle 1080ti kullanan ve video çeken göremedim bu yüzden buraya yazmak istedim. Bütçeden ziyade şu an en yüksek performansı hangi işlemci ile alırım, darboğaz olur mu olmaz mı onu emin olamadım.
Azar değil hocam sadece dediğimiz şu 5800x alabiliyorsunuz daha neden buraya yazma gereksinimi duyuyorsunuz onu anlamadık.

Azar değil hocam sadece dediğimiz şu 5800X alabiliyorsunuz daha neden buraya yazma gereksinimi duyuyorsunuz onu anlamadık.

Çünkü 5900X veya 5600X gibi işlemcilere yönelmeli miyim onu düşünüyorum. Ben de açıkca istediğim tavsiyeyi yazmamışım. Ve aklımda darboğaz olur mu diye bir şüphe var. Aksi halde 8700k ile kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı