1080 Ti iş görür mü?

samedfomen06

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 1650 Ti mobil 55 watt ekran kartlı labtopum var. Yaştan olsa gerek çok fazla oyunlara hevesim yok. Sadece Rust ve War Thunder oynuyorum. YouTube War Thunder yayını yapıp videolarını çekiyorum ama bu laptop ile Rust oynamak çok zorlamaya başladı. Bende daha uygun bir kaçış yolu bulmak istedim ve çok temiz bir 1080 Ti ekran kartı buldum. 6 bin TL son fiyat verdi ama alıp almamakta kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Ben 8 yıllık bir kartın temiz olabileceğine inanmıyorum, miningli olabilir. Satıcı sizle ısı değerlerini paylaştı mı?
Ayrıca laptoba direkt takamazsınız o kartı. eGPU şeklinde kullanabilirsiniz o da biraz maliyetli.

İkinci el alacaksan mining yapılmadıysa ve temiz ise sıkıntı yok 1080 Ti güncel oyunları rahat bir şekilde oynatır.

Ben 8 yıllık bir kartın temiz olabileceğine inanmıyorum, miningli olabilir. Satıcı sizle sıcaklık değerlerini paylaştı mı?

FurMark gibi bir test gerçekleştirmesini isteyin.

Hocam laptop kullandığınızın farkındasınız değil mi? Harici kart bakıyorsunuz.

Hocam var o kadar bilgimiz siz de vur dedik öldürdünüz :D

Kasa mı toplayacaksın? 7K liraya 3060 Ti bulabilirsin 1080 Ti salla bence.

Laptoplara apartla harici ekran kartı takılıyor performansı aşikar.

Laptopa harici kart takarak kullanmaya okay ise normaldir bakması, kullanabilir teknik olarak. Ama piyasadaki 1080 Ti'lar genelde miningli oluyor, sıkıntı bir kart ikinci elde.

Laptopa harici kart takarak kullanmaya okay ise normaldir bakması, kullanabilir teknik olarak. Ama piyasadaki 1080 Ti'lar genelde miningli oluyor, sıkıntı bir kart ikinci elde.

Ben 8 yıllık bir kartın temiz olabileceğine inanmıyorum, miningli olabilir. Satıcı sizle sıcaklık değerlerini paylaştı mı?
Ayrıca laptopa direkt takamazsınız o kartı. eGPU şeklinde kullanabilirsiniz o da biraz maliyetli.

İkinci el alacaksan mining yapılmadıysa ve temiz ise sıkıntı yok 1080 Ti güncel oyunları rahat bir şekilde oynatır.

Hocam laptop kullandığınızın farkındasınız değil mi? Harici kart bakıyorsunuz.

Arkadaşlar AM5 toplamak için kasa işlemci soğutucu PSU üst segment aldım ama nasip olmadı toplamak. Ya amk5 için yazı bekleyeceğim ya da DDR4 bir sisteme çevireceğim.

Hocam kart çok temizdi testlere baktım. Kutusu faturası duruyor. Miningte kullanılmamış.

Son düzenleme:
Hocam var o kadar bilgimiz siz de vur dedik öldürdünüz :D

Arkadaşlar AM5 toplamak için kasa işlemci soğutucu PSU üst segment aldım ama nasip olmadı toplamak. Ya amk5 için yazı bekleyeceğim ya da DDR4 bir sisteme çevireceğim.

Hocam kart çok temizdi testlere baktım. Kutusu faturası duruyor. Miningte kullanılmamış.
Kartın o kadar temiz olduğuna inanıyorsanız alınır o fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı