3070 Ti vs 1080 Ti

1080ti'ın çıkalı kaç yıl oldu hala önünde çok az kart var. Saçma sapan örnekler vermeye gerek yok.
Hocam bence de hala çok güçlü bir kart rog strix 1080ti 11g OC versiyonu var bende ama son zamanlarda üzmeye başladı önce tamir opsiyonumu kullanıcam eğer geçmezse kesinlikle kart değişikliğine gidicem

Hocam bence de hala çok güçlü bir kart ROG STRIX 1080 Ti 11g OC versiyonu var bende ama son zamanlarda üzmeye başladı önce tamir opsiyonumu kullanacağım eğer geçmezse kesinlikle kart değişikliğine gideceğim.

Yani hocam mantıklı olur hala taş gibi kart. VRAM açısından'da çok iyi RTX 4070 Ti bile 12 GB galiba.

Çok da abartmaya gerek yok, içinde yeni teknolojileri barındırmıyor. Bence geçiş yapmak istiyorsa tamire falan para vermeden geçiş yapabilir, 6 senelik kart. Bütçesi de oldukça yüksek zaten arkadaşın ama umarım bu bütçeyi 3070 Ti gibi hakkını vermeyen bir karta harcamaz.

Çok da abartmaya gerek yok, içinde yeni teknolojileri barındırmıyor. Bence geçiş yapmak istiyorsa tamire falan para vermeden geçiş yapabilir, 6 senelik kart. Bütçesi de oldukça yüksek zaten arkadaşın ama umarım bu bütçeyi 3070 Ti gibi hakkını vermeyen bir karta harcamaz.

Hocam belli teknolojiler bile olsa hala taş gibi kart sizin 2060'ı bile geçiyor (saf güç olarak) tabii teknolojileri saymazsak. Yani direk geçilmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam belli teknolojiler bile olsa hala taş gibi kart sizin 2060'ı bile geçiyor (saf güç olarak) tabii teknolojileri saymazsak. Yani direk geçilmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim 2060'ı geçmiyor demedim ben zaten :D ? Bu durum kartın eski olduğunu değiştirmiyor. Kaldı ki 2060 160 watt TDP değerine sahipken bir önceki neslin amiral kartı olan 1080 Ti 250 watt TDP değerine sahip. Bir zahmet geçsin.

Bunun yanında adam kartımda problem var diyor, kart 6 yıllık ve 30.000 TL bütçem var diyor yeni kart almak için. Neden tamirlik bir kartı kullanmaya devam etsin ki bütçesi 7900 xtx gibi bir karta dahi yetebiliyorken ? Kart övmeyi bırakın ve biraz objektif olun. Şu an 1080 Ti kullanmaya devam ederse kartın ömrü 1-2 sene ki bu kartının tamirlik olduğu gerçeği dışında kartın gücünün yetmemeye başlaması ile ilgili bir şey. Bütçesi dahilinde alacağı kart ise onu en az bir 6 yıl daha üzmeyecek bir kart. Kimse 1080'ine güçsüz demiyor merak etme :D, eski sadece.

Benim 2060'ı geçmiyor demedim ben zaten :D? Bu durum kartın eski olduğunu değiştirmiyor. Kaldı ki 2060 160 watt TDP değerine sahipken bir önceki neslin amiral kartı olan 1080 Ti 250 watt TDP değerine sahip. Bir zahmet geçsin.

Bunun yanında adam kartımda problem var diyor, kart 6 yıllık ve 30.000 TL bütçem var diyor yeni kart almak için. Neden tamirlik bir kartı kullanmaya devam etsin ki bütçesi 7900 XTX gibi bir karta dahi bütçesi yetebiliyorken? Kart övmeyi bırakın ve biraz objektif olun.

Hocam bende diyorum ki tamir ettirip kullanmak varken niye 30.000 TL versin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı