1080 Ti sistem performansı nasıl?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Merhaba arkadaşlar, sistemimi alta bırakacağım.
NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB.
Ryzen 5 3600 3.60 GHz.
16 GB 3200MHz RAM(Dual channel)
700W PSU.
Sistemin gideri var mıdır arkadaşlar? RDR2 Witcher 3 ve Far Cry 6'da yüksek ayarlarda kayıt açsam drop falan yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci yeterli gelir mi sadece onu düşünüyorum, yeterli gelirse ne mutlu. Hangi çözünürlükte oynamak istiyorsunuz?

Bence işlemci yeter ram 8 olsaydı bi ihtimal sıkıntı olabilirdi.

İşlemci yeterli gelir mi sadece onu düşünüyorum, yeterli gelirse ne mutlu. Hangi çözünürlükte oynamak istiyorsunuz?
2k hocam.

Hocam işlemcim ekran kartını besleyecek güçte. Herhangi bir darboğaz söz konusu değil. Sistemin gideri var mı?

@messinicocugu hocam sizce hangi sistem daha performanslı olur? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
O çözünürlükte çoğu oyunu kurtarabilir fakat ben yine de bazı oyunlarda darboğaz yaşayabileceğinizi düşünüyorum fakat emin değilim.

Merhaba arkadaşlar, sistemimi alta bırakacağım.
NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB.
Ryzen 5 3600 3.60 GHz.
16 GB 3200MHz RAM(Dual channel)
700W PSU.
Sistemin gideri var mıdır arkadaşlar? RDR2 Witcher 3 ve Far Cry 6'da yüksek ayarlarda kayıt açsam drop falan yer miyim?

Gideri var 1080 Ti güçlü bir kart R5 3600'de iyi 16 GB RAM de var hem de 3200MHz daha ne olsun.
Yemezsin dersen yersen yalan olur ama sanırım sürekli yemezsin 1080p kayıtda 2K'yı bilemem.

2K hocam.

Hocam işlemcim ekran kartını besleyecek güçte. Herhangi bir darboğaz söz konusu değil. Sistemin gideri var mı?

@messinicocugu hocam sizce hangi sistem daha performanslı olur? Cevaplarsanız sevinirim.

Güzel sistem hocam bir sorun da olmaz kart 3060 gücünde zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı