Oyunlar için yeni bir Gigabyte 1080 Ti 11 GB ekran kartı aldım. İlk 2 hafta sorunsuz bir şekilde çalıştı harddisk ve RAM düşük olduğu için beklediğim performansı alamadım. İki hafta sonunda PC acılırken anakartta hata sesi geldi. RAM'leri çıkarıp taktım düzeldi gayet normal çalışır durumdayken bir anda PC elektrik kesildi. PSU'dan elektrik gelmiyordu ilk aklıma gelen PSU'nun yanmış olmasıydı. (PSU750W) fakat eski ekran kartım GTX660 taktım. Hiçbir sorunsuz gayet güzel çalıştırıyordu. Bu hafta kendime 1200w+ Gold yeni PSU aldım taktım yeni ekran kartı ile birlikte fakat sorun çözülmedi. 1200W PSU Power kablosunu ekran kartına takar takmaz tüm elektriği kesiyor ne anakarta ne de başka bir şeye elektrik bırakmıyor. Bunun yanı sıra yeni PSU'yu PC işletim sistemlerine bağladım ve sadece ekran kartı için 750W'lık bir PSU bağladım aynı sorunu tek başına baglı olduğu halde 750W'lık PSU da gerceklestirdi. Sorunun nedenini bilen var mı ne yapmam gerekiyor ekran kartını Power baglayınca neden PSU'dan cıkan tüm akımı kesiyor?