mayısta sipariş ediceğim bazı ürünler stokta yok mayısa doğru gelirse mayısta sipariş ederim muhtemelen 1 1.5 ay kargoyla gelir montajını yapar yapmaz atarım fotoğrafını çok teşekkürler
Tüm dersler 8. Sınıf vardı bi ara bizim dönemlerde o geldi aklıma OKS falan vardı.. Dur öğle arasındayım bi sigara içip geleceğim nereye geldim ben böyle yaa 2 haftaya sistemin videosu geliyor benim bu arada hatırlarsın
İlk sayfada ki sistemin üzerinden konuşuyorum. Paranız çok olduğu için böyle bir öneride bulundum. Yoksa çok makul fiyata istediğini verecek sistemler var.
İşlemciniz i7 den i9 a çıkarılabilir.
RAM seçiminiz rezalet 2400 nedir en az 3600 seçebilirsiniz. Önerim +4000 MHz dır.
SSD seçimin yine kötü 850 EVO yerine kesinlikle 960 EVO tercih edilmeli.
Monitörde kör olmak için güzel bir seçim olmuş. Bu monitör için bence kablosuz mouse ve klavye şart ona istinaden güzel bir kablosuz mouse ve klavye alın ve bayağı uzaktan bakmanızı öneririm.
RAM 2 adet eklenmedi. RAM'i 2x ekleyip 64 GB 4 kanal kullanabilirsin. SLI yapacaksan da ekran kartını 2x alırsın. Sıvı soğutma 360mm olduğu için kasa ile uyumlu değilmiş.