1080 Ti SLI Sistem Toplama

Bu bütçelere sistem toplayanlar olur ama bunu gelipte technopatta veya farklı bir forumda konu açıpta orada denilenlere göre yapılmaz.

Bu tarz bir sistem yarı ev sayılır. Firmaların kendileriyle görüşülse 100.000-200.000 TL’ye süper bir sistem yap bana diye. Zaten HP’si, Asus’u, Casper’ı, Acer’ı hepsi kabul edecektir ve olabilecek en kusursuzunu yapacaklardır.
 
gelince fotografini aticagim burda yazilanlardan daha da upgrade edilmis 3 custom sivi sogutmali canavar bir kasa olucak bana fikir veren herkese tesekkurler
 
gelince fotografini aticagim burda yazilanlardan daha da upgrade edilmis 3 custom sivi sogutmali canavar bir kasa olucak bana fikir veren herkese tesekkurler
Ya hocam çok çok affedersiniz ama 100.000 TL verirsem eğer bir sisteme, Dışarı çıkarken onunla, işe giderken onunla, işten eve dönerken de onunla dönerim. Akşam yatarken de yorgan niyetine onu üstüme alırım.
Abartılı geldi değil mi ? Sizin bu sistem planınız da bana öyle geldi veya bize diyeyim. İçim ürperdi yemin ediyorum. İyi Sosyaller :eek:
 
Bu sistemi alsam ileride çocuklarıma ev yerine bunu bırakabilirim herhalde.Bu sistemi topladığımı hayal etmek bile mutluluk veriyor.
 
Mayista almicam Nisanin baslari gibi siparis edicem mayisa gelmesini umud ediyorum dostum ve konuyu acmamin sebebi bazi seyleri ogrenmekti mesela bu siteye uye olmasaydim uyumluluk diye birsey bilmicektim o yuzden bana destek olanlara ve bilgi verenlere tesekkurler
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı