1080 Ti SLI yapmaya değer mi?

kaan1890

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Aklımda söyle bir düşünce var. Sistemime bir adet daha 1080 Ti alarak kullanmayı düşünüyorum. Ana amacım mining yapmak iki kartla beraber diğer amacımda az da olsa oyunlarda bir tık daha iyi performans almak. Sorumsa su, kullandığım sistem şu şekilde;

İşlemci: 5600X.
Ekran kartı: EVGA FTW3 1080 Ti.
Anakart: ASUS ROG STRIX X 470-F Gaming.
850W PSU.

Farklı bir markanın 1080 Ti'ini kullanırsam örneğin ASUS'ün anladığım kadarıyla internet araştırdığım kadarıyla sunu gördüm hızlı olan kart yavaş olan kartın hızına çekilecek. Ama iki farklı markadan aynı ekran kartları SLI yapılabiliyor. Sizce gereksiz bir macera mı olur yoksa yapmaya değer mi? Dediğim gibi ana amacım mining yapmak ve 1 senede kart kendini çıkarıyor.(tek kart iki kart 6 ayda)

Ya da mevcut GPU mu satıp daha üst segment bir kart almak mı daha mantıklı? Hash gücü 3000 serisinde yüksek ama fiyatlarda çok duygusal :)

Ne tarz zorluklarla karşılaşabilir mi daha çok öğrenmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir soruya bakıyor cevap. 2. 1080 Ti fiyatı nedir?

2. karti minimum 8'e alabilirim gibi duruyor. Oda minimum tabii… biraz arastirdim LHR teknolojisi yuzunden hash Rate'i 40'ta kalıyormus oda 30'dan yukselmis versiyonu. Benim aldigim performans 45ken 40'a dusurmek çok da akillica gelmedi LHR'siz bildiginiz uygun fiyata varsa 55 h ustu verecek hem oyun için hem de mining için almak istedigimden 3060 Ti o sekilde ancak
daha mantikli olur benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı