1080 Ti ve 8700K için monitör önerisi

Sırf 1 ms tepki süresi yok diye o monitörü almayacak mısınız şimdi? Tasarım işleri için kullanacağım diyorsunuz, renk doğruluğu ve panel kalitesi daha kötü bir modeli sırf 1 ms diye almayacaksınız herhalde.

O monitöre o parayı vermenin bir mantığı yok. Alınır ama o fiyata alınmaz ve sadece oyun oynamayacaksınız. Çok daha ucuza benzer modeller var. 3000 TL'niz boşa gitmesin.

Son düzenleme:
Sırf 1 ms tepki süresi yok diye o monitörü almayacak mısınız şimdi? Tasarım işleri için kullanacağım diyorsunuz, renk doğruluğu ve panel kalitesi daha kötü bir modeli sırf 1 ms diye almayacaksınız herhalde.

O monitöre o parayı vermenin bir mantığı yok. Alınır ama o fiyata alınmaz ve sadece oyun oynamayacaksınız. Çok daha ucuza benzer modeller var. 3000 TL'niz boşa gitmesin.

1ms diye tutturulmuş gidiyor. ben istiyorum ki çok akıcı bir fps oyun deneyimi ve güzel bir görüntü almak isterim. Siz bana direkt bir önerinizi iletin lütfen çok kararsızım.

4 ms ile 1 ms arasında fark yok. Tasarım işi için IPS panellere bakın. PG279Q attığınız modelin IPS panelli hali gibi.
@TürkayErsöz , @Oreki 'nin dediği gibi daha uygun halleri var gibi. IPS konusunda.

Ms olayını ne diye biliyorsunuz öncelikle? Akıcılıkla alakası bir şey değil. Piksellerin renk değiştirme süresiyle alakalı. Lütfen ms olayını kafanıza takmayın. Arkadaşın attığı Viewsonic oldukça kaliteli bir model. Onun dışında bütçeyi fazla zorlamadan şu modeli de alabilirsiniz:

MSI OPTIX MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı

Bu arada o Viewsonic satılmış. Bu fiyat civarında bundan daha iyi alternatif göremiyorum. Kaliteli bir paneli var ve geniş renk gamutuna sahip. Aslında bu fiyat civarında 2K 144 Hz IPS panelli bir model görebilsem onu da atacağım ama bunu bulabildim kaliteli olarak. Dediğim gibi, o Asus modele boşuna para vermenin mantığı yok.

Ms olayını ne diye biliyorsunuz öncelikle? Akıcılıkla alakası bir şey değil. Piksellerin renk değiştirme süresiyle alakalı. Lütfen ms olayını kafanıza takmayın. Arkadaşın attığı Viewsonic oldukça kaliteli bir model. Onun dışında bütçeyi fazla zorlamadan şu modeli de alabilirsiniz:

MSI OPTIX MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı

Bu arada o Viewsonic satılmış. Bu fiyat civarında bundan daha iyi alternatif göremiyorum. Kaliteli bir paneli var ve geniş renk gamutuna sahip. Aslında bu fiyat civarında 2K 144 Hz IPS panelli bir model görebilsem onu da atacağım ama bunu bulabildim kaliteli olarak.

Para harcadıktan sonra G-SYNC olan bir monitör olsun istiyorum. Tepki süresi hakkında bilgim var fakat gözlemlemedim reelde. Bakınıyorum aynısını bulabilir miyim diyede pek çok yerde stok yok.
Sn. @Oreki tavsiyelerinizi bekliyorum efenim :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı