Meird
Centipat
Merhaba, uzun zamandan beri bilgisayar toplama peşindeyim gerek yeni nesillerin çıkması gerekse yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı köşeye ata ata biriktirdiğim parayla sonunda orta-üst bir sistem almaya karar verdim. Oluşturduğum sistemde ise aklıma takılan tek donanım ekran kartım oldu. Nedeni ise sistemde en kolay değişime müsait ve üst modellere geçme konusunda sıkıntı çıkartmayan sistem donanımı olması. Tabii ki her bilgisayar severin hayallerini süsleyen 2080 Ti gibi kartları almak isterdim. Fakat bir anda toplu bir sistem alınca ortalama 13K-14K gibi tutan rakamların 18K-19K'lara çıkması gözümü korkuttu bundan dolayı da 2000 serisinin bir önceki nesli olan 1000 serisinin en üst seviye kartı olan 1080ti modelini düşündüm. Hem performanstan feragat etmeden 1-2 sene kullanırım diye düşünüyorum sonrasında ise o dönemde çıkacak olan 4000-5000 nesil NVIDIA modellerine upgrade edebilme şansım olur. Hem de görmüş olduğunuz fiyat skalasında satılan 2000 serisi kartlara göre daha fazla performans alırım diye düşündüm.
Sonuç olarak buradaki düşünceme katılıyor musunuz, eğer katılmıyorsanız lütfen öneri bırakmayı unutmayın.
Sonuç olarak buradaki düşünceme katılıyor musunuz, eğer katılmıyorsanız lütfen öneri bırakmayı unutmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: