1080p, 144Hz, IPS, 45% NTSC ekran yeterli olur mu?

GL serisinin malzeme kaltesi de daha iyi GF serisinden. Maksimum bütçeniz nedir? Ve batarya ile oyun oynamanız çok zor, bunu mu demek istediniz anlayamadım ancak.
Mükemmel bir bilgisayar varsa 15 bin liraya kadar çıkarım onun dışında 12 bin lira civarı düşünüyordum. Bu bilgisayarsa 13 bin liraya mantıklı geldi.

Mükemmel bir bilgisayar varsa 15 bin liraya kadar çıkarım onun dışında 12 bin lira civarı düşünüyordum. Bu bilgisayarsa 13 bin liraya mantıklı geldi.
Anladım hocam, birkaç öneri yapacağım onlardan seçim yapabilirsiniz.
T7 V22.1
Şuanlık gayet güzel gözüküyor, bir incelemesini atacağım ancak 3070 ve daha Ryzen işlemcili modelin işlemcisi. Fikriniz oluşabilir. İnceleme bekleyin derim.
T7 V19.7
Bekleme şansınız yoksa gayet güzel bir laptop, bataryası pek iyi değil diye biliyorum ancak.
Alpha 15
GL kasası kullanıyor bu model, işlemcisi çok iyi. Ekran kartı ise 2060'dan daha iyi ancak RT Coreları yok diye biliyorum. Forumda çok önerilen bir cihaz.

Birde mart ayında yeni Legion modelleri çıkacak, onlarda beklenebilir.
Yurt dışından alma şansınız var mı?

T7 V22.1
Şuanlık gayet güzel gözüküyor, bir incelemesini atacağım ancak 3070 ve daha Ryzen işlemcili modelin işlemcisi. Fikriniz oluşabilir. İnceleme bekleyin derim.
T7 V19.7
Bekleme şansınız yoksa gayet güzel bir laptop, bataryası pek iyi değil diye biliyorum ancak.
Alpha 15
GL kasası kullanıyor bu model, işlemcisi çok iyi. Ekran kartı ise 2060'dan daha iyi ancak RT Coreları yok diye biliyorum. Forumda çok önerilen bir cihaz.

Birde mart ayında yeni Legion modelleri çıkacak, onlarda beklenebilir.
Öneriler için teşekkürler. Yurtdışından alma şansım yok maalesef.

%45 ntsc inanılmaz düşük renk gamutu. Film falan izlenmez. Bu ekranda photoshop tamamen hayal olarak kalır.
Piyasadaki neredeyse tüm laptoplar %45 NTSC. Üst seviye cihazlarda %72 NTSC. Evet renk doğruluğu konusunda %72 olan gibi değil ancal film izlenmez vs. demeniz aşırı abartılı bir söylem.

T7 V22.1
Şu anlık gayet güzel gözüküyor, bir incelemesini atacağım ancak 3070 ve daha Ryzen işlemcili modelin işlemcisi. Fikriniz oluşabilir. İnceleme bekleyin derim.
T7 V19.7
Alpha 15
Gl kasası kullanıyor bu model, işlemcisi çok iyi. Ekran kartı ise 2060'dan daha iyi ancak RT Core'ları yok diye biliyorum. Forumda çok önerilen bir cihaz.

Bir de mart ayında yeni Legion modelleri çıkacak, onlarda beklenebilir.

Çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık. Sadece düzeltmek istediğim bir yer var, Alpha gl değil gp kasası kullanır.

Çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık. Sadece düzeltmek istediğim bir yer var, Alpha gl değil gp kasası kullanır.
Hocam emin misiniz? GL kasasına benziyor sanki
Piyasadaki neredeyse tüm laptoplar %45 NTSC. Üst seviye cihazlarda %72 NTSC. Evet renk doğruluğu konusunda %72 olan gibi değil ancal film izlenmez vs. demeniz aşırı abartılı bir söylem.
Sizce %72 NTSC TN mi daha iyi görüntü verir %45 NTSC IPS-Level mi?

Hocam emin misiniz? Gl kasasına benziyor sanki.

Evet eminim.
Alpha:

1613976716247.png

GP75:

1613976783023.png

GL75:

1613976816085.png

Hocam emin misiniz? GL kasasına benziyor sanki

Sizce %72 NTSC TN mi daha iyi görüntü verir %45 NTSC IPS-Level mi?
Tabii ki %72 ama bütçe amaç önemli. Yani öyle dünya kadar fark yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı