1080p 144Hz monitör önerisi

Bütçe
4-5K
Yer
İstanbul
Daha fazla  
24" ve IPS arıyorum. Dell G2422HS uzun zamandır takip ettiğim bir monitördü ancak stoklar bitmiş sanırsam. Ölü pikseli olmayan, ghosting yapmayan ve ışık sızması olmayan bir monitör önerebilir misiniz? Bütçe 4-5K düşündüm ama piyasadan da oldukça uzak kaldım, ne kadar harcamam lazım bilmiyorum o yüzden. Ayrıca 2. el ucuz öneriler tercihim olur, İstanbul içi öneri yapabilirsiniz. Son olarak şöyle bir ilan gördüm ama ışık sızdırıyor sanırsam. Benim bildiğim bu monitör sorunsuzdu.

Tepki süresi ve parlaklığı hakkında kötü yorumlar okudum hocam. Şu an 520nit'te kullanıyorum laptopu ve 230nit çok düşük gelir. Tepki süresi hakkında da pek bilgim yok overdrive modları falan. Bunlara rağmen alınır mı yoksa 2. elde daha iyi alternatiflere mi yöneleyim? Zaten çok akıcı olsun şöyle böyle olsun demiyorum, LoL ve CS oynayacağım kullanırken gözüme batmasın yeter.

Tepki süresi ve parlaklığı hakkında kötü yorumlar okudum hocam. Şu an 520Nit'te kullanıyorum laptopu ve 230nit çok düşük gelir. Tepki süresi hakkında da pek bilgim yok OverDrive modları falan. Bunlara rağmen alınır mı? Yoksa 2. elde daha iyi alternatiflere mi yöneleyim? Zaten çok akıcı olsun şöyle böyle olsun demiyorum, LoL ve CS oynayacağım kullanırken gözüme batmasın yeter.

Güzel ürün hocam bence eğer beğenmezseniz 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.

Tamamdır bakayım.

Bunu sordum Hepsiburaya'da iade olmaz dediler. Elektronik aletin bu şekilde iade edilebilmesi ilginç zaten. Yine de teşekkür ederim öneri için kendim biraz araştırıp karar vereceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı