Kesinlikle 2K 144Hz, çünkü çoğu oyun sunucusu 64tickrate veyahut 128tickrate bu durum sen adamı önceden görüp sıksan bile lag gibi adam ölmemiş olacak, veya mouse Klavyen'inde Hz seviyeleri yüksek olmalı, 1080p artık çok eksik kalıyor zamana göre.
Çok yeni bir monitör incelemesi yok.@bluerr hocam lenovo legion r24e 67ackac4tk modeli nasıldır? Arada 4.999 TLye düşüyor. Alınabilir bir model mi?
Almak kumar oynamak mı diyorsun yaniÇok yeni bir monitör incelemesi yok.
Almak kumar oynamak mı diyorsun yani![]()
Kesinlikle 2K 144Hz, çünkü çoğu oyun sunucusu 64tickrate veyahut 128tickrate bu durum sen adamı önceden görüp sıksan bile lag gibi adam ölmemiş olacak, veya mouse Klavyen'inde Hz seviyeleri yüksek olmalı, 1080p artık çok eksik kalıyor zamana göre.
Hocam 2K alayım mı diye sormamım sebebi ekran kartım 8 GB VRAM var o yüzden ayrıca Mobile 4070 normal değil.Aynen.
Hocam 2K alayım mı diye sormamım sebebi ekran kartım 8 GB VRAM var o yüzden ayrıca Mobile 4070 normal değil.
Hocam 2K alayım mı diye sormamım sebebi ekran kartım 8 GB VRAM var o yüzden ayrıca Mobile 4070 normal değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.