1080p 60FPS capture Card önerisi

Yer
Malatya
Başlıkta yazdığı gibi 1080p ve 60 FPS video aktarabilen bir capture Card lazım. Alttaki linkteki modeli buldum ama kaç FPS olduğunu bulamadım, 60Hz olması 60FPS verebildiğini gösterir mi? Sizin de önerileriniz varsa link atabilirseniz çok sevinirim. (not: Fazla bütçem yok 350TL üstü olmazsa iyi olur.)

Capture kartlar ile ilgim pek yok ama sanırsam attığınız kart encode yapmıyor sadece görüntü aktarıyor. Video kaydı almak için harici bir cihaz gerekecek gibi bundan ayrı.
Hiçbir yerde avc/hevc/avi/mpeg gibi codec özelliğini göremedim kartın açıklamalarda kabloyu PC'den kameraya getirip kamera ile kayıt alıyor gibiydi.

Capture kartlar ile ilgim pek yok ama sanırsam attığınız kart encode yapmıyor sadece görüntü aktarıyor. Video kaydı almak için harici bir cihaz gerekecek gibi bundan ayrı.
Hiçbir yerde avc/hevc/avi/mpeg gibi codec özelliğini göremedim kartın açıklamalarda kabloyu PC'den kameraya getirip kamera ile kayıt alıyor gibiydi.
OBS'e aktarıp kayıt alacağım zaten. Böyle yapacaksam işe yarar mı?

Yapacağınız şey kayıt alma özelliği olmayan bir cihazdan PC'ye görüntü verip kayıt almak ise tam aradığın şey. Örneğin PS3 kaydı alacaksın bu cihaz işini görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı