Redmi Note 14 mü Samsung Galaxy A16 mı?

Kinqnight

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, uzun süredir kullandığım Redmi Note 9 Pro telefonum anakart arızası sonucu kullanılamaz hale geldi onun için yeni telefon alacağım. Redmi Note 9 Pro'yu kullandığım süre içerisinde bazı yazılım sorunları yaşamıştım bu yüzden Redmi Note 14 Pro'ya fazla sıcak bakmıyorum ama A16 da bazı teknik yönlerde eksik kalıyor gibi sizce hangisi daha iyi olur? Oyun oynamıyorum sadece günlük sosyal medya kullanımı için.

Bana kalırsa Samsung al. Xiaomi de fiyat farkı çok var. Ben de Redmi Note 9'dan 13Pro'ya geçtim. Aralarında kamera ve ekran hızı farkı var sadece. Kameraya ve pil dayanıklılığına fazla önem vermiyorsan bence Samsung al. (Samsung yine idare eder ama Xiaomi daha güven veriyor nedense pil konusunda.). Naçizane fikrimdir. Fazla para baymana gerek yok yani sosyal medya için ve günlük kullanımlar için. Samsung seni uzun süre taşır.

Bana kalırsa Samsung al. Xiaomi de fiyat farkı çok var. Ben de Redmi Note 9'dan 13Pro'ya geçtim. Aralarında kamera ve ekran hızı farkı var sadece. Kameraya ve pil dayanıklılığına fazla önem vermiyorsan bence Samsung al. (Samsung yine idare eder ama Xiaomi daha güven veriyor nedense pil konusunda.). Naçizane fikrimdir. Fazla para baymana gerek yok yani sosyal medya için ve günlük kullanımlar için. Samsung seni uzun süre taşır.
Ben de öyle düşünmüştüm en azından 6 yıl güncelleme desteği var yarı yolda bırakacağını zannetmiyorum Samsungun teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı