1080p destekleyen ekran kartı önerisi

BurakTr22

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, çeşitli nedenlerden dolayı kullanmış olduğum ekran kartını sattım yerine elimde var olan HD Radeon 4350 taktım fakat 1080p 144 Hz olan monitörümde ne 1080p destekliyor ne de 60 Hz üstüne çıkıyor. Sizlerden ricam eski ve ucuz ekran kartlarından ama 1080p ve 144 Hz desteği olan ekran kartı önerileri bekliyorum.
Not: İşlemcim R5 2600.

Bütçe söylerseniz daha iyi olur.

Tekrardan merhaba konuyu çok yanlış anlatmışım galiba. Oyun oynamayacağım sadece günlük rutin işlerimde dizi, film vs. izlerken kullanacağım bilgisayarı sadece. O yüzden sadece masaüstündeyken 144 hz desteğini ve 1080 p vermesi yeterli yani en düşük ekran kartlarından bahsediyorum. Atıyorum 1 GB modelli bir kart vardır onda masaüstündeyken 144 hz alabiliyorumdur öyle bir kart modeli soruyorum.
Tekrardan merhaba konuyu çok yanlış anlatmışım galiba. Oyun oynamayacağım sadece günlük rutin işlerimde dizi, film vs. izlerken kullanacağım bilgisayarı sadece. O yüzden sadece masaüstündeyken 144 Hz desteğini ve 1080p vermesi yeterli yani en düşük ekran kartlarından bahsediyorum. Atıyorum 1 GB modelli bir kart vardır onda masaüstündeyken 144 Hz alabiliyorumdur öyle bir kart modeli soruyorum.

Oyun oynanmayacaksa 144Hz ne işe yarayacak? 144Hz monitör de lazım ayrıca. 144Hz monitörlerin renk oranı daha düşük olur. Dizi,film izlemek için kaliteli bir 60Hz daha mantıklı olur bence.

Oyun oynanmayacaksa 144Hz ne işe yarayacak? 144Hz monitör de lazım ayrıca. 144Hz monitörlerin renk oranı daha düşük olur. Dizi, film izlemek için kaliteli bir 60Hz daha mantıklı olur bence.

Halihazırda bir 144 Hz monitörüm var ve kullandığım ekran kartı 1680x1050 üstü çözünürlük sağlamıyor en azından 1080p alabileceğim bir kart kullanmak istiyorum.

Tekrardan merhaba konuyu çok yanlış anlatmışım galiba. Oyun oynamayacağım sadece günlük rutin işlerimde dizi, film vs. izlerken kullanacağım bilgisayarı sadece. O yüzden sadece masaüstündeyken 144 hz desteğini ve 1080 p vermesi yeterli yani en düşük ekran kartlarından bahsediyorum. Atıyorum 1 GB modelli bir kart vardır onda masaüstündeyken 144 hz alabiliyorumdur öyle bir kart modeli soruyorum.
Tekrardan merhaba konuyu çok yanlış anlatmışım galiba. Oyun oynamayacağım sadece günlük rutin işlerimde dizi, film vs. izlerken kullanacağım bilgisayarı sadece. O yüzden sadece masaüstündeyken 144 Hz desteğini ve 1080p vermesi yeterli yani en düşük ekran kartlarından bahsediyorum. Atıyorum 1 GB modelli bir kart vardır onda masaüstündeyken 144 Hz alabiliyorumdur öyle bir kart modeli soruyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı