1080P devri bitiyor mu?

• Konuyu başlatan A10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 6.569
En ucuz 2K monitör bu galiba.

Bu fiyata sistem toplamaya çalışan var.
Hayır bu

Şaka falan yapıyorsunuz dimi ? Bence konu tamamen troll. Arkadaşlar steam kullanıcıların dünya genelinde yüzde 78'i 1080p oynuyor. :) Cidden gülüyorum. Reddit ve Youtube bakarsanız zaten anlarsınız. Ayrietten yanlış bilenen bir şey var 2k diye birşey yok. 2560 x 1440 bir çözünürlüktür. 4K oyunculuk falan dediğiniz olayda şuan oturmuş bir teknoloji değil oyun dünyasında. Kaldı ki insanlar insanların çoğu halen akıcılık için 1080 144hz mönitör seçiyor. Pazarlama politikalarına bu kadar aldanmayın...

Not: Bu arada ben konunun okulunu okudum ve bu işi yapıyorum. Radyo ve Televizyon..

Biraz göreceli. Yurtdışındaki konsol oyuncuları 4K televizyonda oynuyor. Türkiye'de konsolları 1080P'de kullanan var. Yani hem bitti hem bitmedi konsol tarafında. PC tarafında hayır bitmedi.

Herkese merhabalar. 1080P devri artık bitiyor gibime geliyor. Yeni çıkan ekran kartları NVIDIA ve AMD fark etmeksizin artık yapılan testler ve tanıtılmalar da 1080P testlerine bakılmıyor. Genelde 2K ve özellikle 4K çözünürlükler de gösterdikleri performanslar paylaşılıyor. Son gördüğüm 1080P için tavsiye istenilen konularda yeni çıkan ekran kartların neredeyse hiç tavsiye edilmediğini görüyorum. Genelde maksimum tavsiye edilen ekran kartları RTX 2070 ve RX 5700XT oluyor ki bu kartların 1080P için fazla güçlü olduğu söyleniyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce 1080P için yolun sonuna gelindi mi?
Hayır yeni başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı