Acer KG241QBMIIX 23.6'' 1ms 75Hz (Analog+2xHDMI) Freesync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung LC24F396FHMXUF 23,5" 60-72Hz (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 60-72Hz (Analog+HDMI) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Samsung modelleriyle ilgili ışık sızması ve ghosting olduğunu duydum. Acer'da ise kapanma ve siyah yerlerde bozulmalar olduğu duydum. Bu monitörleri kullanan ya da istediğim kriterlere uygun monitör önerisi olan var ise yazabilir mi?
Aoc ve acer'i düşünüyorum şu anda lg kullanıyorum modeline bakmadım ama 19 inch 720p 60hz. Açıkçası pek bi sorunu yok ama 1080p video izlerken monitör güç tassarrufu için kapanırsa geri açarken ekran siyah oluyor esc yapıp çıkmak zorunda kalıyorum.
Aoc ve acer'i düşünüyorum şu anda lg kullanıyorum modeline bakmadım ama 19 inch 720p 60hz. Açıkçası pek bi sorunu yok ama 1080p video izlerken monitör güç tassarrufu için kapanırsa geri açarken ekran siyah oluyor esc yapıp çıkmak zorunda kalıyorum.