1080P FreeSync 21''/24'' Monitör Önerisi

kuroi kenshi

Kilopat
Merhabalar, uzun süredir PC toplamak istiyorum. Araştırmalarım sonucu İtopya'dan v3.5 almaya karar verdim.
Kafamdaki tek soru, bu sistemi almamla beraber bir tane daha ihtiyacım oluşacak, o da monitör. Bütçem 600-750TL. Seçeneklerim:

Samsung modelleriyle ilgili ışık sızması ve ghosting olduğunu duydum. Acer'da ise kapanma ve siyah yerlerde bozulmalar olduğu duydum. Bu monitörleri kullanan ya da istediğim kriterlere uygun monitör önerisi olan var ise yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ilk başta öyle düşünmüştüm sanada hak veriyorum mesela hangi markaları düşünüyorsun.
Aoc ve acer'i düşünüyorum şu anda lg kullanıyorum modeline bakmadım ama 19 inch 720p 60hz. Açıkçası pek bi sorunu yok ama 1080p video izlerken monitör güç tassarrufu için kapanırsa geri açarken ekran siyah oluyor esc yapıp çıkmak zorunda kalıyorum.

Aoc ve acer'i düşünüyorum şu anda lg kullanıyorum modeline bakmadım ama 19 inch 720p 60hz. Açıkçası pek bi sorunu yok ama 1080p video izlerken monitör güç tassarrufu için kapanırsa geri açarken ekran siyah oluyor esc yapıp çıkmak zorunda kalıyorum.
Daha önce kullanmadım fakat AOC 21.5" G2260VWQ6 Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar güzel görünüyor.
Başka bir güzel seçenek yok gibi duruyor

Daha önce kullanmadım fakat AOC 21.5" G2260VWQ6 Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar güzel görünüyor.
Başka bir güzel seçenek yok gibi duruyor
Lg olanı kullanmakta mısın?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı