1080p GTA 5 ve CS:GO için sistem tavsiyesi

Emrekaraemre

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa bir sistem topluyorum, az çok bilgi sahibiyim bu konuda, bir liste hazırladım. Aşağıya link vereceğim.

Bilgisayar'dan beklentim, 1080p'de takılmadan CS GO, GTA 5, gibi ve online oyunları 1080p'de oynayabilmek. Ayrıca Müzik arşivi için 2 TB'lik harddisk düşündüm, DAW programları yüklenecek, bunun içinde 200 300 GB'a kadar ses dosyaları olacak. Şimdilik çok profesyonel bir sistem düşünmüyorum, bu bilgisayarın işimi göreceğini düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

IMG_0066.PNG
IMG_0067.PNG
IMG_0068.PNG
IMG_0069.PNG
IMG_0070.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan öğrendiklerimle şunu söyleyebilirim, Corsair VS serisinde cızırtı gibi kronik problemler oluyormuş onu değiştirebilirsiniz.
Bir de bir kaç ürünün kargolaması için Mayıs ortaları gözüküyor, sanırım bu sistemi o aylarda topladınız. Topladığınız yerden kontrol ettiğimde bazı parçalar yok, bazıları fiyat olarak artmış, bazıları ise düşmüş. (-20,+20 dolaylarında) Bir kaç yerden de kontrol ediniz bence. Ayrıca da sistem güzel gözüküyor fakat bütçenize göre bir kaç arkadaş belki daha performanslı bir sistem yazabilir onları da dikkate almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı