1080p için 2. el ekran kart önerisi

Güçlü ve ucuz bir kart.
165 W TDP için alacağın PSU parasına zaten güncel ve iyi kart bulunur.

( O ne ya öyle harbiden. Belki benim sistem komple 165 W çekmiyor )

Fiyat konusunda sıfır bir PSU alacak kadar para kalıyor diğer kartlara nazaran.
Eski ve ömrünü tamamlamış bir kart yerine güçsüz olsa dahi yeni bir kart almak daha iyidir.

Fiyat konusunda sıfır bir PSU alacak kadar para kalıyor diğer kartlara nazaran.
Güçlü dediğiniz kart 1650 Super ayarında falan. 1080p için ölü sayılabilecek düzeye geliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lütfen neredeyse 10 yıllık kartı önermekten ve savunmaktan vazgeçin. Bu taş çağı kafasından çıkın.

@592041 Dostum GTX 980 öneriyorsun, üstüne körü körüne savunuyorsun. Kart güçlü diyorsun, performans testi atıyoruz sana, kart GTX 1650 Super'i geçemiyor. Sen gelip mesajıma kahkaha atıyorsun.

Söyler misin bize GTX 980'nin üstün yönünü? Bu kart 2015 çıkışlı, yıl olmuş 2023. Sen bu kartı öneriyorsun, yaptığının yanlış olduğunu söylüyoruz, kanıt da atıyoruz. Hâlâ kendini zeki sanıp mesajlara kahkaha basıyorsun. Madem bu kadar bilgilisin, ilk mesajında GTX 1080 yazıp neden sonra silip GTX 980 yazdın? Madem bu kadar bilgilisin, neden 2023 yılında 4 GB VRAM'li kart öneriyorsun? Madem bu kadar ultra zekisin, neden alıp kendin kullanmıyorsun?

GTX 980 ölü bir karttır, A-L-I-N-M-A-Z! Güçlü falan da değil, RX 580'i geçemiyor. İstediğin kadar kahkaha at, durum bu. Git kendi haline gül şimdi. Acıyorum haline, hala ''hahaha'' basıyorsun. Yazık, ben gidip deveye hendek atlatayım, sana laf anlatmaktan daha kolay olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı