Selamlar. Ev kullanıcısıyım, günde 1-2 saat LOL oynuyorum, onun dışında YouTube'da video izliyorum, ara ara güzel dizi film olursa dizi ve filmde izliyorum. Acer'in SA230ABI ve SA270ABI monitörleri arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? 27" alsam oyun oynarken tüm ekranı göremem gibi sorunlar yaşar mıyım?
Ekranı görememe sorunsalı 28" ve sonrasında başlıyor. Aslında bilgisayar ile oturduğun yer arasındaki mesafeyi iyi ayarlarsan 32" dahi kullanırsın. Bana kalırsa 23" gayet yeterlidir. Ayrıca 1080P için 27" iyi bulmuyorum.
Ekranı görememe sorunsalı 28" ve sonrasında başlıyor. Aslında bilgisayar ile oturduğun yer arasındaki mesafeyi iyi ayarlarsan 32" dahi kullanırsın. Bana kalırsa 23" gayet yeterlidir. Ayrıca 1080P için 27" iyi bulmuyorum.
24 1080p kullanıyordum. Ardından bir süre 27 kavisli 2k kullanma fırsatı buldum.
Genel kullanım olarak 27 daha iyi göründü. Monitör ile aramdaki mesafe 90cm kadar.
1080p monitörden 2k monitöre geçince çözünürlük anlamında dev bir fark görmedim. Ama boyut çok daha kullanışlı geldi özellikle video izlerken iyiydi.