1080P için 23" vs 27"

gsekercisoy

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Ev kullanıcısıyım, günde 1-2 saat LOL oynuyorum, onun dışında YouTube'da video izliyorum, ara ara güzel dizi film olursa dizi ve filmde izliyorum. Acer'in SA230ABI ve SA270ABI monitörleri arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? 27" alsam oyun oynarken tüm ekranı göremem gibi sorunlar yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranı görememe sorunsalı 28" ve sonrasında başlıyor. Aslında bilgisayar ile oturduğun yer arasındaki mesafeyi iyi ayarlarsan 32" dahi kullanırsın. Bana kalırsa 23" gayet yeterlidir. Ayrıca 1080P için 27" iyi bulmuyorum.

27" hiç kullanmadım ama şu an 24" kullanıyorum o da büyük geliyor bana kalırsa 1080p için 21.5" idealidir. Yani 24" :)

23" iyidir ben mesela 27" kullanıyorum ekrana yaklaşınca pikseller görünüyor.

Ekrana neden yaklaşıyorsunuz? 😀
1080p için en ideal inc 24" bence.
27" kullanma şansınız oldu mu? bir karşılaştırma yapabilir misiniz?
Ekranı görememe sorunsalı 28" ve sonrasında başlıyor. Aslında bilgisayar ile oturduğun yer arasındaki mesafeyi iyi ayarlarsan 32" dahi kullanırsın. Bana kalırsa 23" gayet yeterlidir. Ayrıca 1080P için 27" iyi bulmuyorum.

Daha önce 27" Kullanma şansınız oldu mu?

Ekran ile kişi arasındaki mesafeye göre değişir. Örneğin bana 23 inç tam uyuyor. 27 inç için de en az 1440p almak en iyisi.

27" için alt limitiniz 2K olsun.

Tecrübe etme şansı yakaladınız mı? 27" inç monitörü 1080p de kullanılmaz yapan şey nedir?

24 1080p kullanıyordum. Ardından bir süre 27 kavisli 2k kullanma fırsatı buldum.
Genel kullanım olarak 27 daha iyi göründü. Monitör ile aramdaki mesafe 90cm kadar.
1080p monitörden 2k monitöre geçince çözünürlük anlamında dev bir fark görmedim. Ama boyut çok daha kullanışlı geldi özellikle video izlerken iyiydi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı