1080p için 27 vs 24 inç

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba, 1080p için hangi boyut en iyisidir? 27 inçte keskinlik azalır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
27 inç te pikselleşme var diyorlar ancak ben kendim test etmedim o yüzden bir şey diyemem.

Kullanım amacı nedir?

Monitör ile aranızdaki mesafede bu durumda belirleyici olabiliyor. Şahsen ben 24 inç tercih ediyorum 27 incte pikseller beni rahatsız edebiliyor.

27 inç monitörde biraz pikselleşme olur ama monitöre uzak oturuyorsanız göze batmaz.

Monitöre uzaktan bakıyorsanız 27 inç sizin için daha iyi olacaktır. Yakından bakınca pikselleşme belli olabiliyor. Sadece tek bir monitörde denedim o yüzden pek yorum yapamayacağım.

Ekran ne kadar küçükse görüntü de o kadar net görünür. 27" monitör eğer uzaktan kullanıyorsanız pek göze batmaz. Fakat yakından bakıyorsanız birazcık rahatsız edebilir.

Ekrana 60 CM veya daha uzaksanız 27" gayet iyi gidiyor. Yeni masamın derinliği 90 CM olduğundan 24" küçük kalıyordu.

Ekran ne kadar küçükse görüntü de o kadar net görünür. 27" monitör eğer uzaktan kullanıyorsanız pek göze batmaz. Fakat yakından bakıyorsanız birazcık rahatsız edebilir. Ya da direk kafanızı monitöre gömüyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…