1080P için 27" vs 24" monitör

gablov

Hectopat
Yer
Königsberg
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda R5 3600, 5700 XT tabanlı bir sistem topluyorum fakat monitör olarak 1080P'de 24" mi, yoksa 27" mi alacağıma karar veremedim. Çoğunlukla LOL, CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynarım. Fakat bol bol da hikayeli oyunlar oynuyorum. Sizce 27" de 1080P rahatsız eder mi, yoksa sıkıntı yaratmaz mı? 27"'e 2K monitör harici bulaşmamalı mıyım?

Almayı düşündüğüm monitör;

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan kendim 23" kullanıyorum. Yeterli geliyor. 24" de alınabilir ama 27" 1080P için çok büyük olur diye düşünüyorum.

Msi mag 241c monitörü bana göre işini görür

27 çok fazla hem de yakından oynayacaksan oyundaki adamları sayacağınıza pikselleri sayarsınız ama uzaktan film filan ise 27 diyorum ama 24 fazlasıyla işinizi görür.

27" boyut olarak çok güzel. Ancak masanın da buna uygun olması gerekiyor. 55 60 CM derinliği olan bir masada çok yakın hissediyorsunuz ve bu sizi rahatsız ediyor. Daha doğrusu beni rahatsız etti. Üstelik bir de 1080p olursa bu ekstra bir rahatsızlık yaratabilir. Masanın derinliği en azından 65 70 üzeri olursa çok daha iyi oluyor.

27" 1080P monitör kullanıp cidden piksellerin kendisini rahatsız eden var mı? 27" için büyük heves içerisindeydim fakat bu gidişle geri 24" e dönücem. 2K alırsam 27" geçerim o zaman anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…