1080p için GTX 1070 vs GTX 1080

GTX 1080 ile 1080p 144hz monitör öneririm. Ekran kartı çıktığından bir yıl geçti. Nasıl oyunlar çıkacak bilmiyoruz. Birkaç ayar yükselterek %99 kullanıma ulaşabilirsin. Eğer bu sistemi uzun süre kullanacaksan öneririm.
Peki hangi oyunlarda sıkıntı yaşarım. Her oyunda MSAA yok.

1080p ve Gtx 1080 kullaniyorum son sayfada oyun deneyimlerini paylastim. 1080p icin 1070 daha mantikli benim dusuncem ole.
Yalnız Gtx 1080 %70 iken bile 140 FPS alıyor. Aradığım şey zaten 140 FPS alması. İlla %100 kullanmasına gerek yok.

Yüksek Fps değil daha akıcılık istiyorum.

Daha fazla akıcılık istiyorsan, 144Hz monitör alıp Gtx 1080 almak mantıklı. Sonradan monitör değişirsin. Monitörlerden daha iyi anlayan arkadaşlar özellikle rekabetçi oyunlarda daha iyi farkedileceğinden bahsetmişti.

Yok daha yüksek kalite dersen de 1070 ve 2K monitör alıp, bir kaç sene sonra kart güncellemesi yaparsın, ki 1070 uzun bir süre 2K oyun oynatmaz gibi. Bu mantıkla 1080p ye düşeceksin ve değişen gene pek bir şey olmayacak. Darboğaz mevzusu konusunda arkadaşların attığı videolara bakıp kararını ver. Ama ben olsam Gtx 1080 tercih ederdim.:kedi:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı