1080P için İntel mi AMD mi?

Hocam tam bütçen ne kadar?
580 için Ryzen 2600 yeterli olacaktır, I7 8700 eğer ileride yükseltme yapılmayacak ise israf olur.
İlerde yükseltme düşünmüyorum. Parçaları toplu değilde tek tek almak gibi bir niyetim var. O yüzden belli bir bütçem yok. Öncelik işlemci ve ekran kartı. Ekran kartı için Rx 580'de karar kıldım ancak işlemci konusunda halen kararsızım. 1080P üstü benim için gereksiz. Dediğim gibi önceliğim CS:GO'da 240 Fps üstü almak.

@A10 o zaman RX 580 ve Ryzen 2600 al. B450/M serisi bir anakart yeterli olacaktır. 3200 MHz RAM'de iyi olur.
Ryzen işlemciler için RAM'ın önemini biliyorum. Başta 8 GB ile başlayıp sonrasın bir takviye daha yapabilirim. Ryzen 2600 tavsiye ettiğinize göre bana istediğim Fps'yi verecektir diye umuyorum. Kasa olarak tavsiyeniz var mı? Dış görünüşü önemli değil hava akımının iyi olması yeterli.

+%10 performans için +500-1000 TL ve +soğutucu almaya değmez. Parası çok olana anlatmaya gerek yok zaten al en iyisini çekil geriye.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı