TorbaciFiles
Hectopat
5600X 1080 için fazla olmaz herhalde değil mi? Çok anlamıyorum dediğim gibi.Ben işlemci 5600X Anakart MSI B550M Pro kullanıyorum tavsiye ederim. (Süper ikili)![]()
5600X 1080 için fazla olmaz herhalde değil mi? Çok anlamıyorum dediğim gibi.Ben işlemci 5600X Anakart MSI B550M Pro kullanıyorum tavsiye ederim. (Süper ikili)![]()
5600X 1080 için fazla olmaz herhalde değil mi? Çok anlamıyorum dediğim gibi.![]()
Çok teşekkür ederim. Aklımda bir fikir oturdu sayenizde. İyi geceler dilerim.Sen 5600X almayacaksın. 5600 olanı alacaksin. AMD tarafinda en iyi F/P ürün bence. Anakart olarak da MSI B550M Pro öneririm. Bütcene göre karar verirsin. Ama dedigim gibi işlemci olarak 5600 alacaksin. X olan biraz daha iyi ama arasındaki fiyat farki cok. Sen düz olanı al.
Çok teşekkür ederim. Aklımda bir fikir oturdu sayenizde. İyi geceler dilerim.
Öyleyse b450 anakart fazlasıyla işinizi görecektir. Anakartlar kolay bozulan şeyler değil. M2 yuvası ve 3200 mhz desteğiyle msi 450m gaming plus çok iyi bir ürün. Sarı sitede 500-600 liraya bulabiliyorsunuz. Dediğim gibi bozulan bir şey olmadığı için ikinci eli alınabilir ürünler.Açıkçası ben sistemden pek anlamıyorum, benim isteğim 1080'i taktığım zaman güzel bir performans alabilmek ve güncel olan birkaç oyunu medium/high'da oynayabilmek. Gelecek dönemlere hazır bir sistem olmasını düşünmüyorum. İyi bir işlemci ve anakart ile gittiği kadar gitmesini istiyorum sadece. İşlemci olarakta Ryzen 5 5600 almaya karar verdim.
B550M Pro almak gereksiz. B450 işinizi fazlasıyla görecektir.MSI B550M Pro öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.