Hocam 5600 1080p de yetmeyecektir. AM5 platformundan bir işlemci lazım en azından.
Hocam 5600 1080p de yetmeyecektir. AM5 platformundan bir işlemci lazım en azından.
Hangisini önerirsiniz peki?
Minimum 7500F olur ama TLOU gibi oyunlarda biraz darboğaz yapabiliyor 1080p kullanınca. Dediğiniz oyunda sıkıntı yaratmaz sanırım.
10 yıllık RX 570 ve 2 yıllık RX 7600 kullanıcısı olarak AMD nin yazılımsal ve sürücü sorunları Adrenalinden tutunda PRO, Radeon Settings ve Catalyst zamanından beri berbat.Neden.
10 yıllık RX 570 ve 2 yıllık RX 7600 kullanıcısı olarak AMD'nin yazılımsal ve sürücü sorunları adrenalinden tutunda Pro, Radeon settings ve Catalyst zamanından beri berbat.
Optimizasyonu kötü.
Evet hocam onu göz önünde bulundurun.
10 yıllık RX 570 ve 2 yıllık RX 7600 kullanıcısı olarak AMD'nin yazılımsal ve sürücü sorunları adrenalinden tutunda Pro, Radeon settings ve Catalyst zamanından beri berbat.
Şu an bir sistem veya ekran kartı alacak olsam NVIDIA olmasına özen gösterirdim hatta harici almazdım.
Stutterdan tutunda optimizasyonlarının kötülüğü, WHQL dediği sürücülerin sorunlu çıkması, ya şunu anlamıyorum 2025 Haziran ayındayken yabancı forumda ekran kartımda sürücü sorunu yaşıyorum diyorum bana sunulan çözüm 2024'teki sürücüyü indir demeleri yani bu kadar kötü yazılımsal yönetilemez, kas gücü ve fiyat olarak NVIDIA'dan öndedir lafım yok ama artık bana şahsen gına geldi kimseyede önermiyorum almam aldırmam.
7500 F yeterli mi hocam, darboğaz sıkıntısı olur mu? Artık eskisi gibi bilgim yok çünkü en son 2020 de toplamıştım bilgisayar. Şu anda 50k bütçem var.
Şahsen güncel olarak NVIDIA da sürücülerde sıkıntılar yaşıyor. Eski yeni ekran kartı fark etmeden son sürümler hiç iyi değil. Bunu söyleyerek AMD'nin iyi olduğunu kastetmiyorum ama NVIDIA ve AMD arasındaki sürücü olayları pek farklı sayılmaz.
Hocam biraz daha ileri dönük istersen 9700X bak. Ancak 7500F de yeterli gözüktü bana.
Burada 1080p ve 1440p de durumlarına göz atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.