Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
2K VA - 1080P IPS diye değil de direkt modelleri karşılaştırmak daha mantıklı. Gaming içinse MSI G2722 daha iyidir. Diğer konularda iş tamamen görüntü kalitesine kaldığı için modeller hk. bilgi sahibi birisinin yorumlaması daha iyi olur.
Ben hikayeli oyunlar oynarım genelde arada CS LoL benim için görüntü kalitesi daha önemli diyebilirim ama VA panel sıkıntı yasar mıyim ne gibi fark olur.
Ben hikayeli oyunlar oynarım genelde arada CS LoL benim için görüntü kalitesi daha önemli diyebilirim ama VA panel sıkıntı yasar mıyim ne gibi fark olur.
VA panelde sıkıntı olur mu göruntüde onu bilmiyorum.
Konuya attigin Odyssey G5 berbat bir monitor oldugu icin G2722 bu karsilastirmadan galip cikar, ancak 27" sart degilse AOC 24G2SP, Lenovo R25i-30 ve HP Omen 25i gibi daha iyi modeller mevcut.
CS arada oynuyorum kasa düşürmek için mesela ağir grafik isteyen oyunlarda zaten FPS değerim 60 90 civarı olur 2K da böyle düşününce hangisini almak daha mantıklı olur.