1080p IPS panel mi 2K VA panel mi?

2K oynatabilecek bilgisayarınız varsa ve 2K oyun oynamak istiyorsanız 2K olanı alabilirsiniz.

2K VA - 1080P IPS diye değil de direkt modelleri karşılaştırmak daha mantıklı. Gaming içinse MSI G2722 daha iyidir. Diğer konularda iş tamamen görüntü kalitesine kaldığı için modeller hk. bilgi sahibi birisinin yorumlaması daha iyi olur.

Hocam 2K ile 1080p bir monitörü karşılaştırıyoruz bu sizin kullanımınıza bağlı biraz detay verirseniz monitör tavsiyesi verebiliriz.

Hocam 2K ile 1080p bir monitörü karşılaştırıyoruz bu sizin kullanımınıza bağlı biraz detay verirseniz monitör tavsiyesi verebiliriz.

Ben hikayeli oyunlar oynarım genelde arada CS LoL benim için görüntü kalitesi daha önemli diyebilirim ama VA panel sıkıntı yasar mıyim ne gibi fark olur.

2K oynatabilecek bilgisayarınız varsa ve 2K oyun oynamak istiyorsanız 2K olanı alabilirsiniz.

VA panelde sıkıntı olur mu göruntüde onu bilmiyorum.

Ben hikayeli oyunlar oynarım genelde arada CS LoL benim için görüntü kalitesi daha önemli diyebilirim ama VA panel sıkıntı yasar mıyim ne gibi fark olur.

VA panelde sıkıntı olur mu göruntüde onu bilmiyorum.

Hocam IPS panel en sağlıklısı.

Bir maksimum bütçe söylerseniz 2K monitör önerelim.

Samsung ghosting ve gecikme performansı açısından kötü bir tercih olur. Özellikle CS için çok kötü.

CS arada oynuyorum kasa düşürmek için mesela ağir grafik isteyen oyunlarda zaten FPS değerim 60 90 civarı olur 2K da böyle düşününce hangisini almak daha mantıklı olur.

Hocam IPS panel en sağlıklısı.

Bir maksimum bütçe söylerseniz 2K monitör önerelim.

5000 bin bütçem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı