DSR nedir açıklayabilir misiniz?Sisteminiz güçlü ve kaldırabilecek seviyede ise DSR ile oynayabilirsiniz.
DSR nedir açıklayabilir misiniz?Sisteminiz güçlü ve kaldırabilecek seviyede ise DSR ile oynayabilirsiniz.
DSR kısaca yüksek çözünürlüğün verdiği kaliteyi (%100'ü değil) daha düşük bir çözünürlükte vermesidir.DSR nedir açıklayabilir misiniz?
DSR nedir açıklayabilir misiniz?
Ben de MSI GTX1660Tİ 6GB GAMING X modelli bir ekran kartı var bu dediğiniz ayar kartı zorlar mı?DSR kısaca yüksek çözünürlüğün verdiği kaliteyi (%100'ü değil) daha düşük bir çözünürlükte vermesidir.
Yani kalite 2K kadar olmaz ancak 1080p'den daha iyi olur.
Nvidia'nın sitesine bakabilirsiniz: DSR | Dynamic Super Resolution Teknolojisi | NVIDIA
2K ayarlarındaymış gibi FPS alırsınız (kesin bilmiyorum ama böyle hatırlıyorum). Yani DSR gerekiyor diye fazladan performans düşmez.Ben de MSI GTX1660Tİ 6GB GAMING X modelli bir ekran kartı var bu dediğiniz ayar kartı zorlar mı?
Şimdi daha iyi anladım2K ayarlarındaymış gibi FPS alırsınız (kesin bilmiyorum ama böyle hatırlıyorum). Yani DSR gerekiyor diye fazladan performans düşmez.
Zaten 1660 Ti gibi güçlü bir ekran kartı için zorlayıcı olamaz. Bu ayarı gözünüzde büyütmenize gerek yok, sonuçta 2K DSR aslında keskinleştirilmiş 1080p dir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.