1080p monitör ile 2K ayarlarda oyun oynanır mı?

Ben de MSI GTX1660Tİ 6GB GAMING X modelli bir ekran kartı var bu dediğiniz ayar kartı zorlar mı?
2K ayarlarındaymış gibi FPS alırsınız (kesin bilmiyorum ama böyle hatırlıyorum). Yani DSR gerekiyor diye fazladan performans düşmez.

Zaten 1660 ti gibi güçlü bir ekran kartı için zorlayıcı olamaz. Bu ayarı gözünüzde büyütmenize gerek yok, sonuçta 2K DSR aslında keskinleştirilmiş 1080p dir.

2K ayarlarındaymış gibi FPS alırsınız (kesin bilmiyorum ama böyle hatırlıyorum). Yani DSR gerekiyor diye fazladan performans düşmez.

Zaten 1660 Ti gibi güçlü bir ekran kartı için zorlayıcı olamaz. Bu ayarı gözünüzde büyütmenize gerek yok, sonuçta 2K DSR aslında keskinleştirilmiş 1080p dir.
Şimdi daha iyi anladım👌
Yanıtınız ve yorumlarınız için teşekkürler.
Sağlıcakla kalın 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
2K ayarlarda oynarken sisteminizin gücü düşecektir. Yani 100 FPS aldığınız oyunda 70 FPS alabilirsiniz. Nasıl açıldığı ile ilgili birkaç görsel bıraktım. Burada amaç alacağınız görüntünün daha kaliteli olması. Online CS:GO veya PUBG tarzı oyunlarda önermem.
DSR.png Adsız.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı