1080p monitör vs 2K monitör

12 13K arası düşünüyorum

2K kesinlikle. Görüntüsü kalitesi olarak çok fark ediyor. DLSS, FSR gibi özellikler de yüksek çözünürlüklerde daha iyi sonuçlar veriyor. Bu bütçelere sistem topluyorsanız 1080P'yi unutun.

Fiyatı artmış, yoksa direkt bunu önerirdim.

Bu da güzel monitördür. Değerlendirin.

Evnia Itopya'da 10.000TL.

MSI olanı tavsiye ederim ben de.

Şu anki bilgisayarımı değiştirip 60 -70 k arasında bir kasa almayı düşünüyorum.
Monitörü de şimdi alayım sonrasında kullanırım diye düşündüm genelde FPS oyunları oynuyorum ama hikayeli oyun da oynarım hangisini tercih etmeliyim.

Bu da alınabilir.

Bu da alınabilir.

Bu üçü arasında kaldım.

Bu üçü arasında kaldım.

Ben MSI seçerdim.

Bu üçü arasında kaldım.

MSI G274QPX tavsiyemdir.

LG mi MSI mı tercih etmeliyim.

MSI kontrast ve renk gamutu olarak daha iyi. O yüzden görüntü kalitesi daha iyi. Tepki süresi ve OverDrive ayarlaması olarak LG daha iyi. Öncelikli önerim Samsung. Hem ikisinden de hızlı hem de çok daha fazla kontrastı var. OverDrive ayarlaması da çok iyi. Stok ayarlarda en iyi performansı veriyor. Renk gamutu olarak da 8-10K'lık IPS'ler ile aynı. Ayrıca 10 bit 240Hz verebiliyor ve Tizen işletim sistemide var.

Dizi, film, YouTube vs izleyecekseniz kontrasttan ötürü Samsung bariz daha üstün görüntü kalitesine sahip. Ayrıca Resident Evil serisi, Dying Light serisi, AC Shadows, Dead Space remake vb oyunlarda da siyahları ve kontrastı yoğun kullanan oyunlarda da Samsung daha iyi görüntü kalitesine sahip.

Bütçesindeki en hızlı 240Hz monitör. Tek eksisi biraz Black smearing var ama, rahatsız etmeyecek düzeyde. Diğer VA paneller gibi berbat değil. Ghosting performansı da oldukça iyi.

UFO testi.
IMG_2730.jpeg

MSI kontrast ve renk gamutu olarak daha iyi. O yüzden görüntü kalitesi daha iyi. Tepki süresi ve OverDrive ayarlaması olarak LG daha iyi. Öncelikli önerim Samsung. Hem ikisinden de hızlı hem de çok daha fazla kontrastı var. OverDrive ayarlaması da çok iyi. Stok ayarlarda en iyi performansı veriyor. Renk gamutu olarak da 8-10K'lık IPS'ler ile aynı. Ayrıca 10 bit 240Hz verebiliyor ve Tizen işletim sistemide var.

Dizi, film, YouTube vs izleyecekseniz kontrasttan ötürü Samsung bariz daha üstün görüntü kalitesine sahip. Ayrıca Resident Evil serisi, Dying Light serisi, AC Shadows, Dead Space remake vb oyunlarda da siyahları ve kontrastı yoğun kullanan oyunlarda da Samsung daha iyi görüntü kalitesine sahip.

Bütçesindeki en hızlı 240Hz monitör. Tek eksisi biraz Black smearing var ama, rahatsız etmeyecek düzeyde. Diğer VA paneller gibi berbat değil. Ghosting performansı da oldukça iyi.

UFO testi.
Eki Görüntüle 2449848

Curved olması çok hoşuma gitmiyor yoksa fiyat olarak da daha uygun

Yeni konular

Geri
Yukarı