bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.392 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #21 katip.m dedi: Curved olması çok hoşuma gitmiyor yoksa fiyat olarak da daha uygun. Genişletmek için tıkla... O zaman tek seçenek MSI almak.
katip.m dedi: Curved olması çok hoşuma gitmiyor yoksa fiyat olarak da daha uygun. Genişletmek için tıkla... O zaman tek seçenek MSI almak.
K katip.m Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #22 bluerr dedi: O zaman tek seçenek MSI almak. Genişletmek için tıkla... PTT awm güvenilir midir? PTT awm dışında bütçemi aşıyor çünkü. Açılmış monitör anladığım kadarıyla Dosya Ekleri IMG_3127.png 90,2 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleme: 20 Mart 2025
bluerr dedi: O zaman tek seçenek MSI almak. Genişletmek için tıkla... PTT awm güvenilir midir? PTT awm dışında bütçemi aşıyor çünkü. Açılmış monitör anladığım kadarıyla
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.392 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #23 katip.m dedi: PTT awm güvenilir midir? PTT awm dışında bütçemi aşıyor çünkü. Açılmış monitör anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Önermem. Sorun yaşarsanız yardımcı olacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca kapalı kutu ürün alın.
katip.m dedi: PTT awm güvenilir midir? PTT awm dışında bütçemi aşıyor çünkü. Açılmış monitör anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Önermem. Sorun yaşarsanız yardımcı olacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca kapalı kutu ürün alın.
K katip.m Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #24 bluerr dedi: Önermem. Sorun yaşarsanız yardımcı olacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca kapalı kutu ürün alın. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki bütçemi aşıyor diğer satıcılar indirime girmezse MSI alamam
bluerr dedi: Önermem. Sorun yaşarsanız yardımcı olacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca kapalı kutu ürün alın. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki bütçemi aşıyor diğer satıcılar indirime girmezse MSI alamam
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.392 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #25 katip.m dedi: Ne yazık ki bütçemi aşıyor diğer satıcılar indirime girmezse MSI alamam. Genişletmek için tıkla... O zaman Gigabyte tercih edin. Kontrastı çok yüksek. Yalnız 180Hz olması sizin için dertse LG de alınabilir. Oda güzel monitör. GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile M27QA ICE ITOPYA'da www.itopya.com
katip.m dedi: Ne yazık ki bütçemi aşıyor diğer satıcılar indirime girmezse MSI alamam. Genişletmek için tıkla... O zaman Gigabyte tercih edin. Kontrastı çok yüksek. Yalnız 180Hz olması sizin için dertse LG de alınabilir. Oda güzel monitör. GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile M27QA ICE ITOPYA'da www.itopya.com
K katip.m Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #26 bluerr dedi: O zaman Gigabyte tercih edin. Kontrastı çok yüksek. Yalnız 180Hz olması sizin için dertse LG de alınabilir. Oda güzel monitör. GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile M27QA ICE ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Anladım yardımınız için teşekkürler
bluerr dedi: O zaman Gigabyte tercih edin. Kontrastı çok yüksek. Yalnız 180Hz olması sizin için dertse LG de alınabilir. Oda güzel monitör. GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA GIGABYTE M27QA ICE 27" 180Hz 1ms HDMI DP Type-C Adaptive Sync HDR400 Beyaz QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile M27QA ICE ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Anladım yardımınız için teşekkürler