Çözüldü 1080p monitörde 2K kullanmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak Bayrı

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M Pro - Ryzen 5 5600x - PowerColor RX 7800 XT Red Devil - Kingston Fury Beast 2*8 - Samsung 980 PRO - GameBooster Nitro 240
Merhaba. Ryzen 5 5600X işlemci, RTX 3070 ekran kartım var. Darboğaz konusunda 2K kullanımda darboğaz olmayacağını söylediler fakat monitörüm 1080p. Görüntü konusunda sorun yaşamadan 2K kullanmam mümkün müdür?

Çözüm
Bilgimiz olmadığından kanıyoruz. Aslında amacım 2K görmek değil. Birkaç arkadaş bir program aracılığıyla 2K çalıştırıp 1080p görürsün darboğaz olmaz dedi. Fakat teknolojiye uzak olduğum için biraz sormadan bir işe girişmek istemiyorum.

Herkese teşekkür ederim ilgi alaka için.

Hocam sizin aradığınız şey sanırım bu herkes arttıramazsınız demiş ama sanal çözünürlük ile arttırılabiliyor. Bunu yaptıktan sonra FPS'niz düşerse tekrar 1080P'ye dönebilirsiniz, 5600X ile çok darboğaz olacağını sanmıyorum. Görüntü yine 1080p sadece biraz daha keskinleşiyor.
Merhaba. Ryzen 5 5600X işlemci, RTX 3070 ekran kartım var. Darboğaz konusunda 2K kullanımda darboğaz olmayacağını söylediler fakat monitörüm 1080p. Görüntü konusunda sorun yaşamadan 2K kullanmam mümkün müdür?

Oyunun ayarlarından çözünürlüğü 2K yaparsan darboğaz problemi çözülür.

Olmaz mı diyorsun hocam? Bir kaç kişi söyleyince ürktüm açıkçası.

Yok yahu ne olacak al kendin bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu darboğaz kelimesi tam bir "bir şey bilmiyorum ama çok biliyormuş gibi göstermeliyim" aleti haline geldi. Alakalı alakasız yerlerde dilden düşmüyor.

Çok büyük bir şey değil bu. Takmayın o kadar.

1080p monitör yoktan var edemediğimiz için 2K ya dönüşemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı