1080p monitörde 4K seçeneği

Tuncay2222

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, VP247 1080P monitörüm var, sistemim:
MSI Gaming X GTX 1060 | Intel I7 6700K | Seagate Barracuda 7200 RPM 2 TB | Samsung 850 Evo 250 Gb SSD |Kingston 8x2 2400 Mhz RAM | MSI Gaming Pro Carbo
CS:GO'da çözünürlük ayarlarında 4K çözünürlük vardı. seçip oyuna girdim; sıfır sıkıntı. Açıklayacak var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
DSR teknolojisiyle ilgili bir durum paneliniz 1080p olsa dahil görüntüyü 2k veya 4k artık hangisini seçerseniz o şekilde işleyip 1080p olarak veriyor. Daha detaylı gözüktüğünü söylüyor lakin ben pek bir fark algılayamadım, gerçek 2K veya 4K gibi görüntü olmuyor.

DSR teknolojisiyle ilgili bir durum paneliniz 1080p olsa dahil görüntüyü 2k veya 4k artık hangisini seçerseniz o şekilde işleyip 1080p olarak veriyor. Daha detaylı gözüktüğünü söylüyor lakin ben pek bir fark algılayamadım, gerçek 2K veya 4K gibi görüntü olmuyor.
DSR kullanmak için ekstra bir çaba sarfetmedim ki.

DSR kullanmak için ekstra bir çaba sarfetmedim ki.
Zaten öyle. DSR Nvidia'da bulunan bir teknoloji (AMD kullanabiliyor mu emin değilim). İstediğiniz çözünürlüğü seçiyorsunuz, o da bu çözünürlüğü ekranın orjinal çözünürlükte kırpıp ekrana yansıtıyor, ama emin olun, gerçek bir 2k ya da 4k deneyimi sunamaz. Siz Tofaş'a bir Ferrari motoru taktınız diyelim, Ferrari kadar hızlı gitse bile bir Ferrari tadı verebilir mi size?

Doğrudur, ama doğal 2k ve DSR 2k karşılaştırırsanız doğal 2k daha iyidir. DSR daha çok 1080p'in daha keskin hali gibi geliyor bana.

Zaten fark olmasa herkes 500 TL'lik bir monitör alır DSR açardı. Doğal 4K alanlar enayi değil ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı