1080p monitörde 4K seçeneği

o zaman neden her oyunda yok ? Nvidianın desteklediği oyunlarda mı var sadece ?
NVIDIA Experience'nin desteklediği her oyunda özel ayarlar kısmına gelerek DSR ile 3840x2160 (4K) çözünürlükte oynayabilirsiniz fakat şunu da hatırlatalım doğal 4K'nın verdiği görselliği DSR veremez DSR sadece 1080p görseli çok daha keskinleştirerek 4K'ya yakın hale getirir.

2 aydır neredeyse günde 6 saat lol oynayarak her oyun öncesi ayarları kontrol ederek fark etmediğime çok şaşırdım doğrusu. Bu arada lolde 4k ayarladığımda yazılar küçülüyor vs vs. Bir çözümü var mı ?

2 aydır neredeyse günde 6 saat lol oynayarak her oyun öncesi ayarları kontrol ederek fark etmediğime çok şaşırdım doğrusu. Bu arada lolde 4k ayarladığımda yazılar küçülüyor vs vs. Bir çözümü var mı ?
Çözüm yok, çözünürlüğü artırdığın için yazı boyutları piksel ile belirtiğinden dolayı ekran da kapladığı yer küçülüyor. LoL'de ayarlarda yazı boyutu seçeneği varsa ordan yapabilirsin onun dışında başka bir seçenek yok.

geç falan yazıyorum ama rx 570 de bendede oluyor hatta monitör çözünürlüğü ayarlamada bile 4 k var ki 1600 e 900 gibi gözüküyo dikkatli bakınca . monitör 1080p ondan eminim. acaba bu dsr mevzusu amd ye de mi gelmiştir? sadece nvidia da varmış gibi bi sohbet vardıda
Gerek kalmadı gerçi biraz baktım AMD de adı VSR mış(Virtual Super Resolution).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı