1080p oyunculuk için bilgisayar önerisi

Hocam ekran kartının stoğu yok. Almak için çok bekledim daha da beklemek istemiyorum. Stokta olan bir şey önerir misiniz?
Hocam stokta olan modeller çok pahalı eğer beklemek istemiyorsanız 5700 XT önereyim.
Hocam 5700XT kalmamış RTX 2070S önereyim.
Hocam stokta ekran kartı yok şaka gibi.

Hocam stokta olan modeller çok pahalı eğer beklemek istemiyorsanız 5700 XT önereyim.
Hocam 5700XT kalmamış RTX 2070S önereyim.
Hocam stokta ekran kartı yok şaka gibi.

Aynen hocam piyasa da kart yok olanlarda çok fahiş fiyatlar. Geçen RX 5700 XT'nin 7-8 bine satıldığı gördüm. Bu durumda ilk attığım kasayı önerir misiniz? Biraz kasa sıkıntılı biliyorum ama ileride değiştirim diye düşünüyorum.

Aynen hocam piyasa da kart yok olanlarda çok fahiş fiyatlar. Geçen RX 5700 XT'nin 7-8 bine satıldığı gördüm. Bu durumda ilk attığım kasayı önerir misiniz? Biraz kasa sıkıntılı biliyorum ama ileride değiştirim diye düşünüyorum.

Alabilirsiniz hocam fakat beklemek sizin için kârlı olacaktır yine de siz bilirsiniz.
Çünkü yaklaşık aynı fiyata olan 3060Ti hem güncel hem de performanslı bir kart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı