@1719ahmet F/P olarak Zalman R1 iyidir, ben de almayı düşünüyorum. Ses yalıtımlı ve şık bir kasa. Yüksek soğutma performansı arıyorsan Zalman Z3 Plus'a bakmalısın. Daha fazla sorun varsa konu açmalısın.
SSD niye gereksiz olsun. Tüm sistemi hızlandırıyor. Hard diskten 10 kat daha hızlı. Programları, oyunları hızlı açmak varken bilgisayarı hızlı açmak varken neden gereksiz olsun SSD.
@elitepwpers Oyun performansına etki etmedikten sonra bana gerekli gelmiyor. Açarım bilgisayarımı, oyunumu oynayıp kapatırım. Yeni HDD'ler de yavaş değil, hızları bence iyi.
@Silinen üye düşüncelerin bana çok saçma geliyor. Yeni HDD'ler hızlı olabilir, ama asla tepki süreleri SSD'ler kadar hızlı olamaz. Bütçe varken SSD almamak olmaz. Bir kez SSD farkını görsen sen de benim gibi konuşursun.
@Silinen üye gayet iyi bir anakart ama 6000 TL'ye ekran kartı ve işlemci odaklı yerine onlardan biraz kısıp anakart güç kaynağı vs güvenli yapılabilir bana göre performansdan biraz önce de güvenlik olmalı
Msi B150 Gaming M3 güvenli değil mi yani? Baba anakarttır, sağlam ve güvenilirdir. Çok beğendiğim bir model. Önerdiğim modelleri önermeden önce araştırıyorum. "Sağlam mı? Kronik sorunu var mı?" diye bakıyorum.