1080p sisteme RTX 2060 alınır mı?

joker1616

Megapat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar. Elimde yaklaşık altı yedi ay kadar önce toplamış olduğum 1060 3 GB + i3 8100 takılı sistemim var. Belli bir güncelleme yapıp RTX 2060 takmak istiyorum. İşlemcimin darboğaz yapabileceğinin farkındayım ekran kartını aldıktan birkaç ay sonra işlemciye de bir güncelleme yapmayı düşünüyorum zaten. Sizlere asıl sormak istediğim 1080p 60 Hz bir monitöre sahipken 2060 gibi güçlü bir kart alıp masraf yapmaya değer mi? Malumunuz yapmam gereken masraf nereden baksanız 4000 4500 TL arasında olacak. Fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi forumlar arkadaşlar. Elimde yaklaşık altı yedi ay kadar önce toplamış olduğum 1060 3 GB + i3 8100 takılı sistemim var. Belli bir güncelleme yapıp RTX 2060 takmak istiyorum. İşlemcimin darboğaz yapabileceğinin farkındayım ekran kartını aldıktan birkaç ay sonra işlemciye de bir güncelleme yapmayı düşünüyorum zaten. Sizlere asıl sormak istediğim 1080p 60 Hz bir monitöre sahipken 2060 gibi güçlü bir kart alıp masraf yapmaya değer mi? Malumunuz yapmam gereken masraf nereden baksanız 4000 4500 TL arasında olacak. Fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
Bence değmez, kendi sisteminizi satıp para biriktirip ryzen 3000(Nisan civarı çıkar.) Yeni bir sistem toplamanız daha hayırlı olur.

Değer ama elinizdeki ekran kartı işinizi görüyorsa değmez, biraz daha bekleyin isterseniz. Nvidia'nın ekran kartının ve AMD'nin işlemcisinin tanıtılmasını bekleyebilirsiniz fakat o zaman döviz kuru ne olur bilemeyiz. Yaza kadar çıkar muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı