Eski sayılabilecek bir TV'm var. Aslında Smart ancak çok yavaş olduğundan box almak istiyorum. Modeli 42pfl5038k. 1080p bir TV. Bu sebeple 4K box almama gerek var mı emin olamadım. Önerilerinizi bekliyorum. Stick almayı çok istemiyorum. Aklımdaki modeller;
1- Next start Pro.
2- Chromecast 1080p.
3- Mi Box 2. nesil.
TV alırken Smart değil de Android olmasına dikkat edin, Smart alacaksanızda içinde kendi mağazası olan LG gibi markalara yönelin, örneğin biz pandemide aldığımız Smart TV'den Max ve Disney+ izleyemiyoruz çünkü üretici güncelleme yollamazsa yeni uygulama yüklenmiyor Smart tvlere.
Markanın güvenilirliği de çok önemli Xiaomi mesela Chromecast almasaydım kesinlikle Xiaomi alırdım garantide falan sıkıntı yaşamazdım. Bu koskoca bir Google ve kötü bir cihaz yapacağını sanmıyorum Xiaomi'de aynı şekilde.
Bugün itibariyle 2.nesil mi box aldım. Chromecast’i beklemek istemedim, bir de 1080p parasına 4K ürün almak istedim. Mediamarkt kuponu, Parolapara kampanyası vb derken 2100 TL’ye geldi
Bugün itibarıyla 2.nesil Mi Box aldım. Chromecast'i beklemek istemedim, bir de 1080p parasına 4K ürün almak istedim. MediaMarkt kuponu, Parolapara kampanyası vb derken 2100 TL'ye geldi