1080p TV için box önerisi

Selamlar.

Eski sayılabilecek bir TV'm var. Aslında Smart ancak çok yavaş olduğundan box almak istiyorum. Modeli 42pfl5038k. 1080p bir TV. Bu sebeple 4K box almama gerek var mı emin olamadım. Önerilerinizi bekliyorum. Stick almayı çok istemiyorum. Aklımdaki modeller;

1- Next start Pro.
2- Chromecast 1080p.
3- Mi Box 2. nesil.

İleride TV değiştirme gibi bir planınız varsa Mi Box 2.nesil düşünebilirsiniz, 1080p olarak kalacaksa Chromecast öneririm.

İleride TV değiştirme gibi bir planınız varsa Mi Box 2.nesil düşünebilirsiniz, 1080p olarak kalacaksa Chromecast öneririm.
Hocam TV değiştirirsem muhtemelen kaliteli bir smart olur ve Box’a gerek kalmaz. Ama bu açıdan da değerlendireceğim teşekkürler.

Bu cihazlar arasından neden Chromecast? Onu da söyleyebilir misiniz rica etsem. Tercih ederken nelere dikkat etmeliyim

Hocam TV değiştirirsem muhtemelen kaliteli bir Smart olur ve Box'a gerek kalmaz. Ama bu açıdan da değerlendireceğim teşekkürler.

TV alırken Smart değil de Android olmasına dikkat edin, Smart alacaksanızda içinde kendi mağazası olan LG gibi markalara yönelin, örneğin biz pandemide aldığımız Smart TV'den Max ve Disney+ izleyemiyoruz çünkü üretici güncelleme yollamazsa yeni uygulama yüklenmiyor Smart tvlere.

Bu cihazlar arasından neden Chromecast? Onu da söyleyebilir misiniz rica etsem. Tercih ederken nelere dikkat etmeliyim.

Markanın güvenilirliği de çok önemli Xiaomi mesela Chromecast almasaydım kesinlikle Xiaomi alırdım garantide falan sıkıntı yaşamazdım. Bu koskoca bir Google ve kötü bir cihaz yapacağını sanmıyorum Xiaomi'de aynı şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı